GLEDATE JE NA TV-u, A POJMA NISTE IMALI DA JE LANETOVA ĆERKA: Prirodna lepotica kakva se JEDNOM viđa (FOTO)
Milan Lane Gutović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

kao san!

GLEDATE JE NA TV-u, A POJMA NISTE IMALI DA JE LANETOVA ĆERKA: Prirodna lepotica kakva se JEDNOM viđa (FOTO)

Ćerka Laneta Gutovića krenula je očevim putem

Objavljeno:

Krajem avgusta navršiće se dve godine otkako nas je napustio veliki dramski umetnik Milan Lane Gutović.

Posl teške bolesti, preminuo je 25. avgusta na Vojnomedicinskoj akademiji, a iza sebe je ostavio četvoro dece: Milicu, Spasoja, Janka i Nevenu, o kojoj je javnost saznala tek nakon njegov smrti.

Gutović je imao dva braka, ali privatni život nikada nije javno eksponirao. Mnoge detalje uspeo je da zadrži u četiri zida, toliko da ime njegove prve supruge ni danas nije poznato javnosti.

Porodični detalji iz glumčevog života
Porodični detalji iz glumčevog životafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Najstarije dete Lane Gutović nije uspeo da odvrati od javnog života, pa je tako ćerka Milica, poput njega, odabrala umetnost za životnu profesiju. Bavi se baletom i glumom, a osim talenta, od oca je nasledila šarm i prepoznatljiv pogled.

Gutović je ćerku Milicu dobio u prvom braku, a mladu glumicu gledali smo u "Mješovitom braku", "Hotelu sa sedam zvezdica", "Ivkovoj slavi"... Posle toga se posvetila klasičnom baletu koji danas predaje deci predškolskog i školskog uzrasta. Sa suprugom Draganom Maksimovićem ima dete i živi mirno i povučeno.

Najstarije dete Lane Gutović nije uspeo da odvrati od javnog života, pa je tako ćerka Milica, poput njega, odabrala umetnost za životnu profesiju
Najstarije dete Lane Gutović nije uspeo da odvrati od javnog života, pa je tako ćerka Milica, poput njega, odabrala umetnost za životnu profesijufoto: Youtube printscreen/ Vodič za roditelje

Inače, zahvaljujući Milici javnost je saznala da Gutović ima i četvrto dete, ćerku Nevenu.

— Htela bih da napomenem, i da zamolim novinare, da isprave grešku koja se potkrala, a koja se danima provlači kroz vesti. Moj otac je imao četvoro dece! Ja imam mlađu sestru Nevenu koja kroz ove teške trenutke prolazi sa svima nama. Hvala na razumevanju! - napisala je Milica kada je 2021. godine preminuo njen otac.

Glumac je sahranjen u porti Crkve Svete Trojice u Kumodražu. Za života je izrazio želju da ne bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana, što je njegova porodica i ispoštovala.

Bonus video:

03:01

GLUMCI BDP-a NA OKUPU: Ko je zakasnio, ko preležao koronu, a ko izbegao da da izjavu (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.