PREMINULA ĆERKA POZNATOG MUZIČARA: Mesecima je KRIO, a sada je SAOPŠTIO RAZLOG SMRTI
Kris Stajn, Foto: Profimedia

TUGA

PREMINULA ĆERKA POZNATOG MUZIČARA: Mesecima je KRIO, a sada je SAOPŠTIO RAZLOG SMRTI

Sada objavio oproštajnu poruku

Objavljeno: 16:19h

Gitarista popularne grupe "Blondi", Kris Stajn, saopštio je svojim pratiocima na društvenoj mreži Fejsbuk da mu je preminula ćerka Akira.

To se dogodilo u maju, ali je Kris krio od svih i pravio se kao da se ništa nije desilo.

- Izgubili smo našu ćerku Akiru krajem maja usled predoziranja. Objavljivao sam kao i obično jer mi je to odvlačilo pažnju od tuge - napisao je Stajn i podelio fotografije sa pokojnom ćerkom.

- Ima mnogo vas do kojih mi je stalo, a to niste znali i iako ne liči na mene da javno objavljujem stvari iz ličnog života, Akira je mnogima bila važna. Bila je divna i predstavljala je svetlo na ovom svetu. Borila se nekoliko godina i odnela ju je zavisnost - dodao je on, pa istakao da njegova partnerka i on nastavljaju dalje:

- Barbara Vali i ja idemo napred, ali nedostaje nam ogroman deo naših života. Samo je se sećajte i budite ljubazni jedni prema drugima, a vi mladi izbegnite ovu zamku - poručio je muzičar.

Grupa "Blondi" je harala muzičkom scenom 70-ih i 80-ih godina, a Stajn nije bio deo grupe „Blondie“ tokom prethodnih godinu dana. Umesto njega, sa bendom je svirao bivši član "Sex Pistolsa", Glen Marlok, prenosi NME.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.