POZNATI PAR JE PRE 7 GODINA DOŽIVEO JEZIVU SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Ribari su ih SPASILI, sina su IZBACILI KROZ PROZOR
Nikolina i Saša Kapor, Foto: Damir Dervišagić

svi detalji

POZNATI PAR JE PRE 7 GODINA DOŽIVEO JEZIVU SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Ribari su ih SPASILI, sina su IZBACILI KROZ PROZOR

"Dugo vremena mi je trebalo da izgubim strah od vožnje. Neprijatno mi je bilo i kada bih vozila i kada bih bila suvozač." rekla je Nikolina

Objavljeno:

Estradni bračni par Nikolina i Saša Kapor pre sedam godina imao je saobraćajnu nesrećnu u mestu Drnjača, a o celog događaju se i danas priča.

Naime, 2015. godine uspeli su da izbegnu direktan sudar sa vozačem kamiona, koji je prevozio stoku. Njih dvoje su sa kolima sleteli u Dunav, a ribari i pecaroši su odmah pritekli u pomoć.

- Dugo vremena mi je trebalo da izgubim strah od vožnje. Neprijatno mi je bilo i kada bih vozila i kada bih bila suvozač. Opominjala sam da se smanji brzina, da se koči, znala sam da izlazim iz automobila... Trajalo je to od dve godine, a uporedo s tim sam dobila i strah od letenja - ispričala je Kovačeva sa suzama u očima i setila i scene koju nikada neće zaboraviti, kada joj je jedino bilo važno da spase svog sina.

- Scena kada ja Nikolaja dajem kroz prozor, jer je voda došla iznad nivoa prozora bila je strašna. Čoveku koji mi je davao ruku da se i ja izvučem govorila samo da vodi dete, a ja sam u haljini plivala do obale. Tada shvatiš koliko si mali i nebitan. Tada sam promenila kompletnu percepciju života - govorila je Nikolina za Alo.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Alo/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.