OVA FATALNA GLUMICA JE NOVA DEVOJKA LUKE RACA? Upoznali se na snimanju "Igre sudbine"
Luka Raco, Foto: Ana Paunković

lep par

OVA FATALNA GLUMICA JE NOVA DEVOJKA LUKE RACA? Upoznali se na snimanju "Igre sudbine"

Romansa traje već godinu dana, a ljubav je planula tokom snimanja serije.

Objavljeno:

Popularni glumac Luka Raco prošle godine je raskinuo sa Vanjom Marković i od tada svoj privatni život drži dalje od radoznalih očiju javnosti. Kako prenose domaći mediji, glumac je na emotivnom planu ponovo ispunjen.

Njegova nova partnerka je navodno glumica Nina Mrđa, a ljubav je planula na snimanju serije „Igra sudbine“.

„Luka i Nina su osetili međusobnu hemiju čim su se upoznali na prvom zajedničkom snimanju serije ‘Igra sudbine’. Prvo su krili to jedno od drugog, pustili su da sve ide spontano, jer su pre svega kolege i nisu želeli da brzopletim postupcima usled emocija pokvare poslovni odnos. Međutim, strast i hemija među njima je samo rasla. Njihov flert je otišao korak dalje, pa se par odlučio da uplovi u vezu“, priča izvor za „Blic“ i dodaje:

„Srećne vesti nisu podelili odmah sa prijateljima i ostalim glumcima popularne serije. Želeli su da vide da li je to veza koja je kratkog daha ili nešto što će trajati na duže staze. Međutim, veza se sjajno razvijala. Jedno drugom čine život srećnijim, zadovoljnijim i ispunjenijim.“

Njihov flert je otišao korak dalje, pa se par odlučio da uplovi u vezu
Njihov flert je otišao korak dalje, pa se par odlučio da uplovi u vezufoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Veza traje već godinu dana, a trenutno zajedno uživaju na moru.

„Luka je upoznao Ninu sa roditeljima. Bilo mu je bitno njihovo mišljenje, pogotovo očevo, jer ima poseban odnos sa ocem. Nina se jako svidela celoj porodici, svidela im se njena skromnost i jednostavnost. Ono što je svima zapalo za oko, i Lukinoj porodici, ali i prijateljima je to da Luka nikad nije izgledao srećnije. Njihova ljubavna romansa traje više od godinu dana“, priča izvor za “Blic” i dodaje:

„Trenutno su na prvom zajedničkom letovanju. Uživaju u odmoru, a Luka ne štedi kada je njegova lepša polovina u pitanju. Na plaži ne razmenjuju nežnosti jer se plaše da će ih neko videti i uslikati. Mišljenja su da treba da uživaju u ljubavi daleko od očiju javnosti jer se plaše pritiska javnosti i da li bi veza bila idilična kao sada kada bi se saznalo za njih dvoje.“

Podsetimo, mladu glumicu znamo iz serija „Igre sudbine“, „Sinđelići“, „Državni službenik“, „Ravna gora“, „Urgentni centar“ i druge.

Bonus video:

00:13

LUKA RACO PROSLAVIO 30. ROĐENDAN! Glumac oduvao svećice, a u TORTU nećete prestati da gledate! Svuda EVRIĆI! (VIDEO)

(Espreso/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.