ČOVEK JE PROSTO SLAB NA PLAVUŠE! OVO JE BIVŠA RASTKA JANKOVIĆA: Pre voditeljke SLAGALICE, ljubio NAŠU PEVAČICU
Marija Veljković i Rastko Janković, Foto: Instagram printscreen/ rastko.jankovic

interesantno

ČOVEK JE PROSTO SLAB NA PLAVUŠE! OVO JE BIVŠA RASTKA JANKOVIĆA: Pre voditeljke SLAGALICE, ljubio NAŠU PEVAČICU

Ona je bivša ljubav Rastka Jankovića sa kojom je bio pune tri godine.

Objavljeno:

Otkako se za nju u javnosti saznalo, veza Marije Veljković i Rastka Jankovića budi veliko interesovanje u javnosti.

- Marija Veljković je moja cura. Mi smo zajedno, sve je u redu. Ljubim je i obožavam i tu sam joj kao podrška. Mi imamo odnos iz osamdesetih, taj šmekerski odnos, šmekersko-džentImensku varijantu - rekao je Rastko u jednoj televizijskoj emisiji i tim putem obelodanio njihovu ljubav.

Kako je svima poznato, voditeljka je pre Rastka bila u braku sa arhitektom Milanom Milovanovićem, dok se sa druge strane, o glumčevom emotivnom životu malo toga zna.

Otkako se za nju u javnosti saznalo, veza Marije Veljković i Rastka Jankovića budi veliko interesovanje u javnosti.
Otkako se za nju u javnosti saznalo, veza Marije Veljković i Rastka Jankovića budi veliko interesovanje u javnosti.foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Upravo iz tog razloga mnoge je iznenadila činjenica da je bivša ljubav Rastka Jankovića svojevremeno bila jedna svima dobro poznata pevačica.

Naime, devedesetih godina on je bio u vezi sa pevačicom Jelenom Ristić, danas Lalović, koju publika zna kao Jellenu.

Prva pevačica grupe "Koktel bend", odlučila se u jednom momentu za solo karijeru, a da je to bio pravi potez govore hitovi kao što su "A ti si lep, lep", "Plakaćeš kao žena", "Neće grom", "Hej stani dušo", kao i duetska pesma sa pokojnim Kemalom Montenom "Tebi je lako".

Nakon tri godine veze koju su mnogi smatrali skladnom, bivša ljubav Rastka Jankovića i glumac su se razišli, a on je jednom prilikom za medije na ovu temu govorio:

- Moja i Jellenina veza bila je veoma burna i trajala je tri lepe godine. Neke novine su počele da izmišljaju priču da sam raskinuo sa Jellenom zbog navodne veze sa voditeljkom Mašom Samardžijski. Moram da ih razočaram, jer je Maša moja dobra prijateljica i godinama ima momka koga veoma poštujem. Razlozi za moj i Jellenin raskid su sasvim drugi. Posle Jellenine australijske turneje došlo je do spontanog i kulturnog prekida - rekao je svojevremeno Rastko.

Bivša ljubav Rastka Jankovića, Jellena nakon što se na večnu ljubav zaklela Komnenu Laloviću sa kojim ima sina, ne eksponira se preterano medijski, a na društvenim mrežama veoma je aktivna.

Bonus video:

00:14

Marija Veljković i Rastko Janković ne žele da se poljube na crvenom tepihu

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.