GOLIŠAVA MAJKA STANIJE DOBROJEVIĆ GRMI KAKO IZGLEDA NA PRAGU 60-e! Skinula se do GOLE KOŽE, bolja riba od ćerke?
Stanija Dobrojević, Foto: Printscreen / Instagram / stanijadobrojevic

VRELA

GOLIŠAVA MAJKA STANIJE DOBROJEVIĆ GRMI KAKO IZGLEDA NA PRAGU 60-e! Skinula se do GOLE KOŽE, bolja riba od ćerke?

Razgolitila se majka Stanije Dobrojević na pragu sedme decenije života!

Objavljeno: 08:51h

Starletu Staniju Dobrojević svi dobro znaju, a postalo je jasno od koga je nasledila lepotu kada su fanovi videli kako izgleda njena majka.

Da krv nije voda govori činjenica da je mama Slavica postala prava senzacija otkako je otvorila nalog na društvenoj mreži Instagram, a mnogi su ostali u šoku kada su videli kako Stanijina majka Slavica izgleda u 59. godini.

Na njenom profilu na pomenutoj društvenoj mreži pretežno se nalaze fotke sa ćerkom i sinom, ali i nekoliko onih na kojima je pokazala i kako ona ume da uživa.

Stanijina majka može se pohvaliti izvajanim telom i sjajnom figurom, a to je i dokazala kada je objavila fotografije u kupaćem kostimu i tom prilikom pokazala zgodno telo.

Stanija Dobrojević poslednjih nekoliko meseci provela je uživajući u putovanjima po Srbiji i svetu, a društvo su joj pravili članovi porodice sa kojima je vrlo bliska.

Starleta je tokom boravka na Kopaoniku u nekoliko navrata pokazala svoje izvajano telo, a pored napornih treninga i izbalansirane ishrane za njen izgled definitivno je zaslužena i genetika.

Bonus video:

00:13

Stanija Dobrojević na putu za Šimanovce, poslala intrigantnu poruku

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.