KLOI KARDAŠIJAN PRVI PUT POKAZALA SINA KOJEG JE DOBILA POMOĆU SUROGAT MAJKE: Javno mu uputila OVE DIVNE REČI
Kloi Kardašijan, Foto: Profimedia

EMOTIVNO

KLOI KARDAŠIJAN PRVI PUT POKAZALA SINA KOJEG JE DOBILA POMOĆU SUROGAT MAJKE: Javno mu uputila OVE DIVNE REČI

Kloi Kardašijan pokazala je sina kojeg je dobila pomoću surogat majke.

Objavljeno:

Kloi Kardašijan, članica poznate familije, rešila je da prvi put sa javnošću podeli fotografije sina Tejtuma, koji je danas proslavio prvi rođendan.

Kloi je sina dobila sa Tristanom Tompsonom, uz pomoć surogat majke. Nažalost, vest da će ovaj mališa doći na svet pratile su i vesti o prevari koju je učinio njegov otac i saznanje da je napravio dete drugoj ženi.

No, bilo kako bilo, Kloi je podelila nekoliko fotografija svog naslednika, pa smo mogli da vidimo kako je izgledalo njegovo odrastanje u prethodnih godinu dana. Uz to, ona je imala i emotivnu poruku.

- Srećan rođendan, moj slatki sine. Čvrsto verujem u to da ti Bog da ono što ti treba, a ja sam trebala tebe. Bog je znao da te moje srce treba. Trebao mi je tvoj slatki i poseban osmeh. Trebao mi je tvoj duh. Trebala mi je ljubav koju si samo ti mogao da mi daš. Trebao mi je moj sin.

- Ponosna sam što sam tvoja majka. Ponosna na ljubav i smeh koji imamo u našem domu. Ponosna na tvoj prelepi, nežan, zarazan duh. Svaka soba posvetli kada si ti tu. Niko ne može da porekne da se svi smeju kada te pogledaju. Posebno Tru. Ona je toliko ponosna da te zove svojim.

- Tejtum, promenio si moj život i život Tru zauvek. Obema si nam trebao. Znala sam da će biti fantastična starija sestra, ali nisam mogla da zamislim da ćete se toliko već voleti i biti vezani. Oboje me mnogo podsećate na ujaka Boba (Rob Kardašijan) i mene. Što je i očekivano, jer smatram da veoma ličiš na ujaka, što znači da ličiš i na mog tatu.

- Ne mogu da verujem da već imaš godinu. Srećan prvi rođendan, moj slatki, slatki dečače - napisala je Kloi.

Kloi je nedavno, u njihovom porodičnom rijalitiju, pričala o iskustvu sa surogat majkom, pa istakla da joj je bilo veoma čudno sve ono što se događa prilikom rođenja deteta.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/23sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.