VELIKI HIT DINA MERLINA KRIJE NAJTUŽNIJU LJUBAVNU PRIČU: Evo kome je posvećena pesma "Da šutiš"
Dino Merlin, Foto: Dragan Kadić

TUŽNO

VELIKI HIT DINA MERLINA KRIJE NAJTUŽNIJU LJUBAVNU PRIČU: Evo kome je posvećena pesma "Da šutiš"

Pesmu je Merlin otpevao na albumu "Ispočetka" 2008. godine.

Objavljeno: 19:12h

Pevač Dino Merlin nastupiće u beogradskoj Areni u novembru ove godine. Nakon pomerenog datuma zbog utakmice KK Partizana, Merlin je u rekordnom roku prodao ulaznice za druženje s fanovima u prestonici 18. novembra, nakon čega je zakazao još jedan koncert 19. novembra.

Na ponovnom druženju sa domaćom publikom izvešće svoje najveće hitove, a među njima i numeru "Da šutiš" koju je bosanskohercegovački pevač i tekstopisac Eldin Huseinbegović posvetio svojoj bolesnoj supruzi Emki, koja je preminula u 32. godini.

Emka se razbolela od multiple skleroze, a Eldin je svakodnevno brinuo o njoj. Prvo su počele da joj otkazuju motorne funkcije, pa je završila je u invalidskim kolicima, a zatim je oslepela.

Istina o pesmi Dina Merlina 'Da šutiš'
Istina o pesmi Dina Merlina "Da šutiš" foto: Printscreen/Youtube

Jednom prilikom je, gostujući na koncertu Dina Merlina rekao: "Osobi koju najviše volim nisam mogao da poklonim cipele, jer ona ne hoda. Ni knjigu, jer ne vidi, pa sam došao na ideju da supruzi Emki poklonim album. Moja žena je slepa i u kolicima je. Kad bih mogao da vratim vreme i kad bih znao da će oslepiti i biti u kolicima, opet bih je oženio".

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Kurir/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.