OTAC IH SE ODREKAO I SVI SU MISLILI DA SU NESTALE: Evo gde su Anđela i Nađa nakon SVEGA ŠTO SE ODIGRALO!
Anđela i Nađa, Foto: printscreen/youtube/Anđela&Nađa

ZANIMLJIVO

OTAC IH SE ODREKAO I SVI SU MISLILI DA SU NESTALE: Evo gde su Anđela i Nađa nakon SVEGA ŠTO SE ODIGRALO!

Anđela i Nađa su nastavile da objavljuju klipove na Jutjubu, a jedna od njih se pohvalila i dečkom

Objavljeno:

Jutjuberke Anđela i Nađa Đorđević pre izvesnog vremena su se našle u centru pažnje medija, kada je njihov otac Zoran Đorđević obavestio pratioce na Jutjubu da su njegove ćerke nestale.

Nakon nekoliko dana je otkrio da su ga ćerke zapravo napustile, a da je sa njima "nestala i njegova supruga". Otac je nastavio da se oglašava, a jednom prilikom je u lajvu šokirao pratioce kada je izjavio da ih se odriče i da "traži novu ženu s kojom bi voleo da dobije sina".

Ovako je izgledalo njegovo prvo oglašavanje povodom nestanka ćerki:

Sestre su, nakon poduže pauze, na Jutjubu otkrile da im je celokupna situacija teško pala, otkrile da sada žive na Azurnoj obali, ali i da su zbog skandala koji je potresao domaću javnost, potražile pomoć psihologa.

Godinu dana kasnije objavljuju snimke na svom kanalu na kojima ih vidimo na polaganju vožnje, uživanju na pedalini, ali i u provodu sa Anđelinim dečkom.

Ovako izgledaju danas:

1 / 2 Foto: printscreen/youtube/Anđela&Nađa

Anđela i Nađa su devojke iz Požarevca, koje žive u Parizu i koje dominiraju balkanskom Jutjub zajednicom, a uspeh im je došao vrtoglavo. Sudeći po sajtu socialblade.com, one mesečno od Jutjuba zarade najmanje 5.000 dolara. U središte pažnje su došle kada su izbacile pesmu "Ola Ole" za koju je Baka Prase u svom snimku rekao da "ima toliko autotjuna da je i sam program izbagovao".

Bonus video:

02:58

OPENHAJMER JE PROUČAVAO UTICAJ BOGINJE ŠIVE! Mlakar: Atomsku bombu napravili su fizičari jevrejskog porekla, A STALJIN JE ZNAO SVE

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.