NAŠA PEVAČICA PALA NASRED BINE, PA ZAVRŠILA U HITNOJ: Evo koji su dalji KORACI i kako se trenutno OSEĆA
Pevačica, Foto: prentscreen/youtube/ Prakticna zena

peh

NAŠA PEVAČICA PALA NASRED BINE, PA ZAVRŠILA U HITNOJ: Evo koji su dalji KORACI i kako se trenutno OSEĆA

Katarina Bogićević doživela je peh na nastupu

Objavljeno:

Glumica i pevačica Katarina Bogićević, koju mnogi pamte po glavnoj ulozi u seriji "Folk", ali i po takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je učestvovala, doživela je nezgodu na bini i završila u hitnoj pomoći.

Poznato je da Kaća ima vanserijski talenat za muziku, te je pozvana da bude gost jednog festivala u Rumi.

Glumica se za nastup pripremala temeljno, što je pokazala svojim fanovima na društvnoj mreži Instagram, međutim, nastup se ipak završio neslavno.

Naime, Katarina je na bini bila veoma energična. Sa plesačicama je sve vreme skakala i đuskala, te tokom pevanja i igranja nije obratila pažnju na rupu u bini.

Glumica je upala u rupu i nastup je morao biti prekinut, a ubrzo je reagovala i služba hitne pomoći koja je Katarinu odvela u bolnicu.

- Ovako sam pala sa bine. Zovite me pali anđeo - rekla je u šali Bogićevićeva, a potom objasnila pratiocima šta se desilo:

- Hajde da se vratimo na početak, kako je došlo do ovoga. Bila sam na festivalu u Rumi. Imali smo tonsku probu, napravili smo ludu atmosferu i onda je došlo do toga da nisam videla rupu. Na kraju se sve završilo u hitnoj pomoći, pala sam sa bine i razbila se. Sada me je prošao adrenalin i želim da vidim da li mi je sve u redu sa glavom - usnimila se Katarina iz bolničkog kreveta.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.