O NJENOJ LEPOTI MAŠTALA JE CELA JUGA: Priča o njenom STRADANJU ledi KRV U ŽILAMA, od jednoga je STREPELA
Glumica, Foto: Prinstcreen/PRVA

tuga

O NJENOJ LEPOTI MAŠTALA JE CELA JUGA: Priča o njenom STRADANJU ledi KRV U ŽILAMA, od jednoga je STREPELA

Nastradala je sa samo 40 godina

Objavljeno:

Glumica Ena Begović karijeru je počela sa18 godina i u filmu Lordana Zafranovića "Okupacija u 26 slika", a prvu zapaženiju ulogu ostvarila je u filmu "Pad Italije" 1981.

Važila je za jednu od najlepših žena bivše Juge, a u braku sa biznismenom Josipom Radeljakom dobila je ćerku Lanu.

Ena je tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 15. avgusta 2000. godine. Imala je 40 godina kada je izgubila život, a malo kome je poznato da se lepa glumica imala samo jedan strah - od vožnje automobilom i autobusom, kao da je predosećala svoju smrt.

Toliko se plašila vožnje da je zbog toga potražila i stručnu pomoć, a nakon nesreće u kojoj je sama učestvovala 1996. godine, kad je jedan motociklista izgubio život, a njen prijatelj zadobio teške povrede, ta njena fobija dodatno se pogoršala. Krivac za tu nesreću bila je sama Ena, koja je tada osuđena na tri godine uslovne slobode, ali veća kazna bio joj je snažan psihički šok od kojeg se nikada nije potpuno oporavila.

U tom teškom periodu najveća podrška i oslonac bio joj je poduzetnik i inženjer elektrotehnike Josip Radeljak, kojeg je upoznala krajem osamdesetih i koji je postao i ostao njena najveća ljubav.

Radeljak je pre Ene, bio u braku sa Bebom Lončar, koja mu je rodila sina Lea, i koji je kobnog dana Eninog stradanja 2000. godine biti za volanom automobila u kojem je glumica izgubiti život.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.