OPERISAN MILIĆ VUKAŠINOVIĆ: Evo u kakvom je stanju
Milić Vukašinović, Foto: Zorana Jevtić

bolnica

OPERISAN MILIĆ VUKAŠINOVIĆ: Evo u kakvom je stanju

Muzičar je sada operisan, a tu informaciju je potvrdila njegova supruga Suzana

Objavljeno: 14:22h

Bivši bubnjar "Bijelog dugmeta", Milić Vukašinović, završio je u Urgentnom centru zbog bolova koje trpi već dve nedelje.

Naime, muzičar je sada operisan, a tu informaciju je potvrdila njegova supruga Suzana, koja se oglasila na društvenoj mreži Fejsbuk.

Ona je sve vreme uz muža, a tom prilikom se zahvalila doktorima i celokupnom medicinskom osoblju otkrivši tom prilikom i kako se Milić oseća.

Ona je sve vreme uz muža
Ona je sve vreme uz mužafoto: Zorana Jevtić

- Hvala dragom Bogu, Mića je operisan, sve je dobro prošlo. Hvala doktoru Igoru Končaru, njegovim kolegama hirurzima i svom medicinskom osoblju kardiovaskularne hirurgije na svemu što su učinili i spasili mu život. Takođe hvala svim prijateljima i dragim ljudima za svu podršku koju ste mi pružili. Ljubim vas i volim - napisala je Suzana na pomenutoj mreži.

Podsetimo, Milić je nedavno otkrio da mora na hitnu operaciju aneurizme, kako bi se sprečio katastrofalan ishod.

- Imam problema sa venama na nogama, u levoj nozi, ima jedno 15 dana, onda sam došao da vidim šta je i da rešim. Jedna vena mi se raširila, pa mi pritisnula nerve, sad sam bio na skeneru, moram da operišem - rekao je on.

Sprečio katastrofalan ishod.
Sprečio katastrofalan ishod.foto: Zorana Jevtić

- Ja sam mislio da je tvrdo tkivo, ali to je aneurizma. Za operaciju je sigurno, taj doktor koji mi je gledao na ultrazvuku, rečeno mi je da se hitno moram operisati, ako pukne ta aneurizma, umirem za dva minuta - izjavio je Milić za Republiku.

Bonus video:

50:03

REALNA PRIČA - MILIĆ VUKAŠINOVIĆ - 01.04.2023

(Espreso/Republika/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.