RASKOŠNA VILA LEE KIŠ IZAZIVA LJUBOMORU: Čist luksuz i koristi je SAMO za odmor, od OVOGA boli glava (FOTO)
Lea Kiš, Foto: DRAGAN KADIĆ

KAO IZ BAJKE

RASKOŠNA VILA LEE KIŠ IZAZIVA LJUBOMORU: Čist luksuz i koristi je SAMO za odmor, od OVOGA boli glava (FOTO)

Lea Kiš ima raskošno imanje kod Beograda koje je zaista kao iz bajke, a koristi ga vrlo retko

Objavljeno:

Nakon još jedne uspešne sezone, voditeljka Lea Kiš-Jokić otputovala je na zasluženi odmor u njenu oazu mira nadomak Beograda.

Voditeljka sa suprugom vrele letnje dane provodi na Avali u vikendici koju poseduju dugi niz godina. Lea je svaki kutak opremila po svom ukusu, pa se može reći da je ovo jedan mali raj na zemlji.

U dvorištu je veliki bazen koji je centralni deo vikendice, a Lea tu provodi najviše vremena. Brine se oko male bašte u kojoj gaji omiljeno cveće, a kada odmara voli da čita u dvorištu ili na terasi.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Grand Production ®

Sa bazena se prostire prelep pogled na Avalu i okolna mesta, a tišina i ptice čine potpuni ugođaj. Velika ljuljaška je svakako jedno od njenih omiljenih mesta za opuštanje.

Lea ima raskošno imanje
Lea ima raskošno imanjefoto: Dragan Kadić

U dvorištu je i roštilj, pa tako Lea i njen suprug često pozovu prijatelje na druženje gde uživaju u razgovorima, omiljenoj hrani i čarobnom pogledu.

Kako bi saznali kako provodi vrele letnje dane, kontaktirali smo Leu koja je sa čitaocima Grand portala podelila svoje utiske sa letovanja.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/Grand Production ®

-Mogu da kaže da leto provodim daleko od gradske gužve i ljudi. Na Avali sam napravila svoj (mali raj) nadomak Beograda. To je moja oaza za opuštanje i punjenje baterija za nove projekte koji me čekaju od septembra – kaže ona i dodaje:

-Ljubitelj sam i mora ali sve manje me privlače aerodromi, čekanja, gužve, velike vrućine da bih se odmorila neki put me putovanja više iscrpe nego što se odmorim. Moj izbor za ovo leto je svakako malo mirniji.

Bonus video:

01:06

Voditeljka Milica Kon dobijala preteće poruke!?

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.