"TI SI ZA MENE JEDINA I PRVA" OGLASILA SE VODITELJKA PINKA NAKON TRAGEDIJE: Njene reči bude SUZE
Foto: Printscreen/jovanajeremic/instagram

Tragičan dan

"TI SI ZA MENE JEDINA I PRVA" OGLASILA SE VODITELJKA PINKA NAKON TRAGEDIJE: Njene reči bude SUZE

Jovana je bila izuzetno vezana za nju, te verujemo da joj je ovo jako teško palo.

Objavljeno: 09:45h

Danas je tragaičan dan za voditeljku Pinka, budući da je njena svekrva Zorica Milošević, preminula danas u 71. godini. Jovana je bila izuzetno vezana za nju, te verujemo da joj je ovo jako teško palo.

Majka Jovaninog bivšeg supruga duže vreme se borila teškom bolešću. Zorica je bila pedagog i predavala je muzičku kulturu u pirotskoj Gimnaziji.

Sada se voditeljka Jovana Jeremić oglasila potresnom objavom.

"Sve i da vratim vreme, ti si za mene jedina i prva. Glavna u svemu. Hvala ti sto si u ključnim momentima bila uz mene. Sto si deo sebe ugradila u mene. Obično svekrve i snajke ne idu zajedno, a ja sam tebe volela toliko da samo moja duša zna istinu. Naše kafe na terasi, moja pljuga sa tobom na kvarno, naše price i uredjivanje jutarnjeg programa sa muzičkim delovima za Bozic i NG, Vaskrs… Verujem da duše ne umiru. One se samo sele na drugo mesto. Žena i profesorka po kojoj svi gimnazijalci pamte svoje gimnazijske dane. Vrsni muzički pedagog, ulivala je snagu svim učenicima, kolegama, članovima gimnazijskog hora, bodrila, širila na sve strane svoju pozitivnu energiju i veliki osmeh. Bila je, pre svega i iznad svega, prijatelj, a tek posle profesor. Na pomen njenog imena, odmah se stvore asocijacije: "Ovo je Srbija", "Bolesno mi leži", "Pratim te", "Žute dunje carigradske" ... Njenu ličnost karakterisali su akademska spremnost, profesorska emancipacija i muzički nežna "divljina" duha. Davala je poseban ton i boju svim našim okupljanjima, kako formalnim, još više onim drugim, neformalnim. Davala je štimung samom svojom pojavom, onim detinjastim, naizgled neozbiljnim (čitaj umetničkim) šarmom", napisala je voditeljka.

Bonus video:

00:14

Jovana Jeremić u uskoj haljini sa dekolteom do pupka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.