DINO MERLIN ILI PARTIZAN? Evo šta je odlučeno
Dino Merlin, Foto: Dragan Kadić

NE MOŽE!

DINO MERLIN ILI PARTIZAN? Evo šta je odlučeno

Dino Merlin je nakon 8 godina zakazao koncert u Srbiji, međutim došlo je do organizacionih problema

Objavljeno: 18:58h

- Hvala svim učesnicima ovog dogovora na dobroj volji i prilici da organizujemo dva spektakla u dva dana - piše u objavi na zvaničnoj Instagram stranici Štark arene

Kada smo pre nekoliko dana dobili informaciju da je Dino Merlin zakazao novi koncert u Štark areni za 17. novembar 2023. godine znali smo da je to "problem u najavi", pošto je upravo za taj dan zakazana utakmica između crno-elih i Albe, od 20:30 časova.

Sinoć je, zvanično, stigla informacija da je jedna strana pomerila svoj događaj, a reč je o Merlinu.

Koncert je pomeren za dan kasnije
Koncert je pomeren za dan kasnijefoto: rknphoto

Na njegovom zvaničnom profilu objavljen je poster sa novim datumom - 18. novembar 2023. godine.

- Beograde, naša priča se nastavlja... Nakon punih 8 godina ponovo smo tu. Vidimo se 18.11.2023. - napisao je Merlin, a onda su se oglasili i iz Štark arene.

Nakon 8 godina dolazi u Beograd
Nakon 8 godina dolazi u Beogradfoto: Dragan Kadić

- Usled veoma gustog rasporeda događaja u Štark areni u sezoni 2023/2024 koji obuhvataju brojne košarkaške utakmice prema kalendaru Evrolige I ranije zakazane koncerte, došlo je do preklapanja pojedinih termina. Zahvaljujući obostranoj predusretljivosti i razumevanju organizatora predstojećih koncerata i rukovodstva Štark Arene, postignut je dogovor o pomeranju datuma sa 17.11. na 18.11. Hvala svim učesnicima ovog dogovora na dobroj volji i prilici da organizujemo dva spektakla u dva dana - piše u objavi.

Bonus video:

00:38

DINO MERLIN OPROSTIO SE OD BALAŠEVIĆA OČIJU PUNIH SUZA: Pevač sa kndelom u grlu jedva otpevao čuveni hit PANONSKOG MORNARA (VIDEO)

(Espreso/Telegarf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.