MILIĆ VUKAŠINOVIĆ (73) IDE NA OPERACIJU: Trpi JAKE BOLOVE
Foto: Zorana Jevtić

SREĆNO

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ (73) IDE NA OPERACIJU: Trpi JAKE BOLOVE

Ne oseća strah od zahvata i sada se oglasio

Objavljeno:

Milić Vukašinović (73) oglasio se pred operaciju aneurizme, koja ga očekuje na klinici za kardio-vaskularnu hirurgiju u Beogradu.

- Odemo na ultrazvuk leve noge, kad aneurizma. Onda su mi gledali i desnu nogu, kažu ima i na njoj, ali manje. Ipak, prvo će rešiti levu nogu, koja me boli užasno. Ubija... Evo, čekam operaciju biće danas ili sutra. Obavili su sve pretrage, skenirali su sve, tako da znaju šta sve treba da rade - objasnio je roker.

Ističe, ne oseća strah od zahvata.

Milić Vukašinović
Milić Vukašinovićfoto: Zorana Jevtić

- Nedavno sam operisao dve kile (bruh). Imao sam ranije još nekih operacionih zahvata. Nema straha kad operacija treba da se obavi - priznao je Milić, piše Informer.

Podsetimo, Milić je pre dva dana opširnije govorio o svom stanju.

- Meni to traje poslednjih 15 dana, imao sam i još uvek imam užasne bolove u levoj nozi, donji deo, od kolena do stopala. To me je nateralo da idem kod doktora, a ja već pola godine imam oteklinu na levoj butini, mislio sam da je masno tkivo. Zbog ogromnih bolova sam ipak poslušao suprugu Suzanu, koja je molila da idem kod doktora da vidim šta je ta oteklina. Otišli smo, čovek mi je gledao nogu, ja sam mu rekao:"Ma, to je masno tkivo". Čovek se zaprepastio, rekao mi je:"Nije to masno tkivo, već aneurizma uvećana tri, četiri puta. Ona ti je ispritiskala neke nerve, zato te dole boli noga". Kaže: "Odmah posle mene idi u Urgentni, traži operaciju", jer ako pukne ta uvećana aneurizma, možeš da umreš za dva minuta - ispričao je i dodao da ima nesnosnu glavobolju, ali da je stabilno:

Milić je pre dva dana opširnije govorio o svom stanju.
Milić je pre dva dana opširnije govorio o svom stanju.foto: Zorana Jevtić

- Meni je stanje ok, stabilno, samo što imam bolove u nozi, i to 24 sata, zaista neizdrživo. Imam sad još snimanje pluća i srca, ostalo sam sve obavio u mislim da će me operisati u utorak, sredu.

Muzičar je otkrio i da se javlja iz toaleta, budući da se tu jedino može pušiti.

- Trenutno sam u WC-u, pušim jer se tu jedino može pušiti. Na Urgentnom sam, u kardio-vaskularnoj klinici, čekam na operaciju, imam još neke preglede da obavim - rekao je Milić u emisiji "Premijera vikend specijal".

Bonus video:

50:03

REALNA PRIČA - MILIĆ VUKAŠINOVIĆ - 01.04.2023

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.