CIMERKA TRAGIČNO NASTRADALE NOE PRE 8 MESECI BILA NEPREPOZNATLJIVA: Pojavila se u EMISIJI kao MLADOŽENJA
Foto: KURIR TELEVIZIJA

nekad i sad

CIMERKA TRAGIČNO NASTRADALE NOE PRE 8 MESECI BILA NEPREPOZNATLJIVA: Pojavila se u EMISIJI kao MLADOŽENJA

Mnogi nisu znali

Objavljeno: 21:25h

Cimerka tragično preminule Noe Milivojev, Ana Marija Pavlović odnedavno našla se u žiži javnosti nakon potresnog slučaja, međutim, ona je i ranije bila pred kamerama, u potpuno drugačijem izdanju.

Mlada Ana je pre osam meseci gostovala u emisiji "Brak na neviđeno" ali ne u ulozi mlade, već mladoženje, te se predstavila kao Marko Pavlović.

Budući da je sada na internetu ponovo "zaživela" pomenuta emisija, te mnogi upoređuju koliko Ana Marija sada drugačije izgleda, a evo šta ona kaže za Telegraf povodom ovoga:

Ana Marija Pavlović
foto: prentscreen/youtube/braknaneviđeno

- Da istina je, to sam ja. Ne znam zašto se toliko priča o tome, ništa to nije toliko strašno, ali oke.

Ana je takođe javno priznala da mrzi sve muško na sebi, kao i da ulazi u "Zadrugu 7 Elitu", te da mnogi mogu očekivati i promenu pola pred kamerama.

Inače, u emisiji Marko je pričao da želi da pronađe ljubav, ali da najviše mrzi "političare" - kako je nazvao osobe koje se pretvaraju.

- Nije mi bitan izgled, čak ni karakter već kakav je neko prema meni. Ja ako primetim da mi nešto glumi, da se pretvara, da je političarka, može samo da od*ebe od mene - pričao je on za buduću mladu, pa se dotakao bivših veza:

- Bio sam u vezi sa crnkinjom dva meseca, ali s obzirom na to da sam živeo u Beču, nismo opstali. Uvek sam imao neke kratke veze, ništa posebno.

Emisija 'Brak na neviđeno'
Emisija "Brak na neviđeno"foto: prentscreen/youtube/braknaneviđeno

U jednom trenutku u emisiji gostovala je i pevačica Vesna Vukelić Vendi, koja nije bila oduševljena Markom, te je usledio i mali konflikt.

Marko je tvrdio da veruje u Boga, te da slavi slavu i da povremeno ide u crkvu, na osnovu čega je Vendi napravila mali test, te mu je postavljala razna pitanja na koja tadašnji mladoženja nije znao odgovor, te je na testu "pao".

- On je jedna hendikepirana osoba, mislim na intelektualno i energetski. Gde god da se pojavi može da napravi problem, a ja sam sigurna da će ga mlada lansirati posle prve bračne noći - pričala je Vendi tada.

To se ipak nije desilo, Marko je bio oduševljen mladom iako mu se na početku više svidela kuma. Brak nije sklopljen jer je mlada još uvek zakonski bila venčana sa prvim suprugom, ali kako su oboje naglasili, ostali su u kontaktu.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.