EVO U KAKVOM JE SADA STANJU MILIĆ VUKAŠINOVIĆ: Nove INFORMACIJE sada su pred vama
Milić Vukašinović, Foto: Zorana Jevtić

pogledajte

EVO U KAKVOM JE SADA STANJU MILIĆ VUKAŠINOVIĆ: Nove INFORMACIJE sada su pred vama

Muzičar se oglasio iz bolnice

Objavljeno:

Milić Vukašinović zbog zdravstvenih problema pre nekoliko dana je hospitalizovan, a sada se oglasio iz bolnice.

Čuveni muzičar se uključio uživo u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

- Trenutno sam u WC-u, pušim jer se tu jedino može pušiti. Na Urgentnom sam, u kardio-vaskularnoj klinici, čekam na operaciju, imam još neke preglede da obavim - započeo je Milić i nastavio:

- Meni to traje poslednjih 15 dana, imao sam i još uvek imam užasne bolove u levoj nozi, donji deo, od kolena do stopala. To me je nateralo da idem kod doktora, a ja već pola godine imam oteklinu na levoj butini, mislio sam da je masno tkivo. Zbog ogromnih bolova sam ipak poslušao suprugu Suzanu, koja je molila da idem kod doktora da vidim šta je ta oteklina. Otišli smo, čovek mi je gledao nogu, ja sam mu rekao:"Ma, to je masno tkivo". Čovek se zaprepastio, rekao mi je:"Nije to masno tkivo, već aneurizma uvećana tri, četiri puta. Ona ti je ispritiskala neke nerve, zato te dole boli noga". Kaže: "Odmah posle mene idi u Urgentni, traži operaciju", jer ako pukne ta uvećana aneurizma, možeš da umreš za dva minuta.

Zatim je naglasio da mu najviše muka zadaju bolovi u nozi koji su neprestani.

- Meni je stanje ok, stabilno, samo što imam bolove u nozi, i to 24 sata, zaista neizdrživo. Imam sad još snimanje pluća i srca, ostalo sam sve obavio u mislim da će me operisati u utorak, sredu.

Bonus video:

01:30

ZA 3 GODINE SAM PROPIO MILION EVRA! Milić Vukašinović je ovako zaradio enorman novac: Draž para je kad ih trošiš bez zadrške!

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.