"PUSTI BRIGU" NA KURIR TV: Sloba Radanović iskreno o sinu Damjanu,Vanja Mijatović otkriva sve o odnosu sa komšijama
Pusti brigu, Foto: Kurir

kurir tv

"PUSTI BRIGU" NA KURIR TV: Sloba Radanović iskreno o sinu Damjanu,Vanja Mijatović otkriva sve o odnosu sa komšijama

Danas u 17.10 časova na Kurir televiziji očekuje vas još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Pusti brigu" sa voditeljkom i novinarkom Ljiljinom Stanišić. Dobra zabava, sjajna atmosfera i odlični gosti svake nedelje su zagarantovani, kao i dobra muzika i vrhunski specijaliteti Dejana Šutanovca.

Objavljeno:

U današnjoj epizodi emisije "Pusti brigu" voditeljka i novinarka Ljiljana Stanišić ugostiće pevače Slobu Radanovića i Stefana Zdravkovića poznatijeg kao Princ od Vranje, pevačicu Vanju Mijatović, glumca Mikija Damjanovića, glumicu Evu Ras i muzički ansambl Fenečki biseri.

Pevač Stefan Zdravković poznatiji kao Princ od Vranje ovog puta govorio je o narodnoj muzici, rodnom gradu, ali i o podršci sugrađana iz Vranja. Miki Damjanović je otkrio sve o glumačkom poslu, kako izgraditi strpljenje i koje je to uloge godinama čekao. Bilo je reči i o danima Danila Lazovića u rodnom Priboju, o Evroviziji, a Miki je u jednom trenutku i recitovao.

Pevačica Vanja Mijatović priznala je kakav zaista odnos ima sa prvim komšijama i da li je vole, a potom i otkrila da kuću najčešće sređuje u 4 ujutru. Glumica Eva Ras se dotakla situacija u kojim često ispadne budala, pričala je o svom suprugu, ali i o Kosovu.

Popularni pevač Sloba Radanović nedavno se ostvario kao otac, a voditeljki Ljiljani Stanišić otkrio je sve o sinu Damjanu, kao i supruzi Jeleni. Govorio je o tradicionalnim vrednostima, o detinjstvu, krštenju sina, kao i o tome koliko sada, kada je postao otac, više razume svoje roditelje. Bez zadrške je odgovorio na pitanje oko čega se najviše svađa sa ženom, ali i priznao da je ona dosta mudrija od njega u odnosu.

Bilo je pesme, zabavnih igrica, kao i odličnih specijaliteta za koje je zadužen Dejan Šutanovac, ali i zabavnih skečeva u izvedbi Jasmine Stijović i sastava Kruševac Geto.

Nema sumnje da vas očekuje još jedno zabavno popodne s toga ne propustite emisiju "Pusti brigu" danas u 17.10 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

05:50

NE DOŽIVLJAVAJU NAS U NAŠEM GRADU Nezaboravna zabava u Pusti brigu uz dvojac KRUŠEVAC GETO: Uvek gledamo da to bude OVAKO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.