VAŽILA ZA NAJVEĆU RIBU NA ESTRADI! DVA PUTA SE RAZVODILA OD KOŠARKAŠA: Ovo su DETALJI iz života Katarine Sotirović
Katarina Sotirović, Foto: Sonja Spasić

Biografija

VAŽILA ZA NAJVEĆU RIBU NA ESTRADI! DVA PUTA SE RAZVODILA OD KOŠARKAŠA: Ovo su DETALJI iz života Katarine Sotirović

Ovo je istina o njoj

Objavljeno:

Katarina Sotirović je rođena 20. jula 1978. godine u Beogradu. Svoju profesionalnu karijeru je započela 1997. godine, a 2000. godine pristupa Koktel bendu sa kojim postiže i najveću popularnost.

Sa Koktel Bendom je snimila 3 albuma, a beleži i veliki broj nastupa po festivalima. Svoju solo karijeru je započela 2005. godine nastupom na festivalima u Herceg Novom i Vrnjačkoj Banju, a 2007. godine izdaje i svoj prvi solo album „Devojka za udaju“.

Pevačica se pre tri godine razvela od košarkaša Aleksandra Rašića s kojim ima dvoje dece, a bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima.

Biografija Katarine Sotirović
Biografija Katarine Sotirovićfoto: Sonja Spasić

Nekadašnja pevačica Koktel benda nije krila da je "dva puta pokušavala da spasi brak", ali i da je nedavno stupila u novu vezu.

"Iako ne živimo zajedno tri godine, ja vučem ozbiljne posledice. Nemam vere u sebe. Kada izađem na binu, ja sam druga osoba. Potpuni kolaps nastaje kada dođem kući i treba da budem s nekim novim. Svašta se skupi i ne mogu da se opustim. To nervira tu drugu stranu i bude problema. Tek pre četiri meseca, nakon tri godine razvoda, imam vezu. Trebalo mi je dosta vremena i mnogo je važno da druga osoba ima mnogo razumevanja za nas koji izađemo iz braka", otkrila je nedavno.

Nakon rođenja dece se povukla iz javnog života, a potom rešila da se vrati na scenu. Ovako sada izgleda:

Bonus video:

04:23

SVEŽE RAZVEDENA KATARINA SOTIROVIĆ BLISTA! Pevačica lepša nego ikad, a i dalje živi sa bivšim

(Espreso/Mondo/Poznati.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.