UČENICA NADMAŠILA UČITELJICU? Cela Srbija je brujala o VRELIM PLAVUŠAMA i njihovim GOLIM SNIMCIMA
Ema Radujko, Foto: Instagram printscreen/emaradujko

anketa

UČENICA NADMAŠILA UČITELJICU? Cela Srbija je brujala o VRELIM PLAVUŠAMA i njihovim GOLIM SNIMCIMA

Za kratko vreme je privukla veliku pažnju.

Objavljeno: 15:52h

Nekada je bila influenserka, a sada je pevačica. Ema Radujko je skrenula pažnju na sebe još dok nije napunila 18 godina, a posle punoletstva izazvala je erupciju na estradi.

Na estradi je puno poznatih i manje poznatih pevačica koje su skrenule na pažnju na sebe svojim provokativnim objavama na društvenim mrežama kao i provokativnim nastupima, ali nijedna za kratko vreme nije toliku pažnju privukla kao Ema Radujko.

Interesantno je da su ranije Emu hejteri prozivali da zapravo kopira Teodoru Džehverović. Međutim, u proteklom periodu ne samo da je izašla iz Teodorine senke, već je čak ona ta koja je na Teodoru bacila senku.

Ema je pomerila granice u provokacijama na nastupima i skinula je s trona Teodoru, koja je dosad na tom terenu dominirala.

Svaki novi nastup Radujko izaziva daleko više reakcija nego Teodorini nastupi, a i na "TikTok"-u i na "Instagramu" sada su daleko dominantiji upravo Emini snimci.

Na kraju ostavljamo da između ove dve dame biraju i posetioci našeg portala Espreso. Glasajte u anketi za koju od njih dve smatrate da je atraktivnija pevačica.

Bonus video:

00:06

Teodora Džehverovic uvija kukoivima

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.