ISPOVEST PASTORKA UBIJENE PEVAČICE: Optužili su me da sam ubio Jelenu, a voleo sam je kao majku!
Foto: Dragana Udovičić

Prvi put se oglasio

ISPOVEST PASTORKA UBIJENE PEVAČICE: Optužili su me da sam ubio Jelenu, a voleo sam je kao majku!

Bila mi je drug, prijatelj. Nikada nije napravila razliku između mene i Jane. Optužbe da stojimo iza ubistva teško su mi pale - rekao je Uroš Marjanović
Objavljeno: 11:12h

Sin Zorana Marjanovića i pastorak pevačice Jelene Marjanović koja je ubijena na današnji dan pre tačno godinu dana po prvi put je govorio za medije i otvorio dušu.

U intervjuu za "Kurir", Uroš Marjanović je ispričao kroz kakav je pakao prolazio kada se u jednom trenutku čak sumnjalo i da je on mogući ubica svoje maćehe.

foto: Nebojša Mandić

- Bila mi je drug, prijatelj. Nikada nije napravila razliku između mene i Jane. Optužbe da stojimo iza ubistva teško su mi pale - rekao je Uroš i nastavio.

- Saznanje da je Jeca pre svega nestala teško mi je palo. U to vreme bio sam s drugovima, telefon mi je bio ugašen i tek kasnije, kad sam se uključio, baba mi je rekla da nema Jece.

foto: Marina Lopičić

- U prvom trenutku nisam mogao da poverujem u to, mislio sam da je sigurno tu negde i da će se pojaviti. Međutim, sutradan, kad su pronašli telo, shvatio sam da smo je izgubili.

Pročitajte ekskluzivno u KURIRU potresnu ispovest Uroša Marjanovića, pastorka ubijene pevačice „Granda“ Jelene Marjanović.

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.