PEVAČ NEMA PARE DA REKLAMIRA PESMU, PA UZEO STVAR U SVOJE RUKE: Seo u JUGA i upalio megafon, BEOGRAĐANI u ŠOKU
Svetozar Igić, Foto: Tiktok printscreen/svetozzar

duhovito

PEVAČ NEMA PARE DA REKLAMIRA PESMU, PA UZEO STVAR U SVOJE RUKE: Seo u JUGA i upalio megafon, BEOGRAĐANI u ŠOKU

Hit potez tiktokera komentarišu svi

Objavljeno: 22:07h

Pevač i proslavljeni tiktoker Svetozar Igić redovno na svojim društvenim platformama objavljuje videe koji broje na hiljade pregleda.

A kako je nastupila inflacija, kriza je udarila po džepovima. Cene su skočile a mladima to posebno teško pada.

Mladi pevač nedavno je snimio novu pesmu, ali nema dovoljno sredstava da to reklamira kako treba, pa je rešio da stvar preuzme u svoje ruke.

1 / 4 Foto: Tiktok printscreen/svetozzar

Naime, Svetozar je seo u gepek svog zlatnog jugića i sa megafonom u rukama se provozao kroz najelitniji deo Beograda pozivajući ljude da posete njegov Youtube kanal i preslušaju njegovu numeru.

U videu ispod pogledajte kako je to izgledalo:

Prolaznici su se okretali za njim, deca su fotografisala i snimala... a on se za Espreso oglasio i otkrio nam kako je došao na ovu blesavu ideju:

- Na ideju smo dosli potpuno spontano kao i na svaku drugu. Imam tog Yuga kojeg sredjujem već 4 meseca. Drug ima megafon i prelozio je da odemo u grad i da širimo priču kako nova pesma izlazi. Nije bilo mnogo rasprave da li je ideja dobra ili loša. Samo smo se organizovali i krenuli u realizaciju iste - kaže Igić.

- Finansijska situacije je zapravo dobra nego smo se, eto, preračunali za budžet neophodan za spot pa smo protrošili budžet predvidjen za marketing. Morali smo da nadjemo način kako da uradimo što više za što manje novca - završava pevač za naš portal.

Bonus video:

02:40

ŠTA JE CAR SPOTTING, NOVI OPASNI TIKTOK IZAZOV? Stručnjaci upozoravaju: Nikad se ne zna kako će vozač da reaguje kad ga OPKOLE

(Espreso/M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.