Imala je problema zbog seksi snimka, A SAD SE OPET SLIKALA GOLA: Podsetite se Sanje Stojanović! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Printskrin / Fejsbuk

opala!

Imala je problema zbog seksi snimka, A SAD SE OPET SLIKALA GOLA: Podsetite se Sanje Stojanović! (VIDEO) (FOTO)

Predviđali su joj uspešnu karijeru, ali atraktivna devojka iz Smederevske Palanke nije uspela da se izbori za svoje parče estradnog neba...
Objavljeno:

Pevačicu Sanju Stojanović domaća javnost upoznala je pre deset godina u jednom muzičkom takmičenju, u kojem je odmah privukla pažnju zbog svog atraktivnog fizičkog izgleda. Iako su često osporavali njene vokalne sposobnosti, ona je uspela da dođe do samog kraja takmičenja, snimi svoju prvu pesmu i započne karijeru, a onda je sve stalo.

U jeku njene popularnosti, njen bivši dečko želeo je da joj se osveti, pa je objavio njihov privatni video snimak na kojem se vidi kako ga Sanja oralno zadovoljava. O ovom skandaloznom snimku mesecima su brujali svi domaći mediji, zbog čega je Sanja izbačena iz svoje tadašnje produkcijske kuće, a onda se povukla iz javnosti.

Posle porno skandala, Sanja se na scenu vratila 2010. godine, kada se uselila na najpoznatije seosko imanje. Sa "Farme" izbačena je posle 63 dana, a onda ponovo pala u zaborav.

Pevačica se u međuvremenu udala, rodila dvoje dece, a kako je obavestila pratioce na svojoj Fejsbuk stranici, uskoro planira da se vrati na javnu scenu i snimi novu pesmu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.