MILICA TODOROVIĆ ISPUNILA ŽELJU: Posle upoznavanja je uradila nešto zbog čega su roditelji devojčice bili oduševljeni! (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

ŠALJIVDŽIJA!

MILICA TODOROVIĆ ISPUNILA ŽELJU: Posle upoznavanja je uradila nešto zbog čega su roditelji devojčice bili oduševljeni! (FOTO)

Plavokosa zvezda usrećila je jednu devojčicu koja je otkrila nešto o Todorovićevoj
Objavljeno: 10:09h

Lepa pevačica Milica Todorović poznata je kao neko ko svojim vernim fanovima posvećuje veliku pažnju i ispunjava im želje otkako je kročila na domaću javnu scenu, što radi i dan danas.

foto: Stefan Jokić

One je nedavno obradovala devojčicu Janu i njenu drugaricu kojima je ostvarila najveći san - da je upoznaju i uživo popričaju sa njom, a kako bi bila sigurna da će devojčice bezbedno stići do svog doma, pevačica im je dala i novac za taksi.

Iako se zbog toga možda neki roditelji ne bi obradovali, Todorovićeva je imala najbolje namere, na kojima su joj se devojčice zahvalile na Instagramu.

- Dan koji se ne zaboravlja! Upoznala sam svog idola i osetila njegov zagrljaj! Milice, ti i Bobana ste meni i Jani ulepšale dan! Mico, kusur od onih para za taksi smo sačuvale za užinu i tako to. Volim vas sve - napisale su presrećne devojčice.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.