Zabranjeno pušenje i ovog leta ruši granice i “igra za raju” širom regiona
Zabranjeno pušenje, Foto: Vedran Tolić

svaka čast!

Zabranjeno pušenje i ovog leta ruši granice i “igra za raju” širom regiona

Legendarni bend za dva vikenda u četiri države

Objavljeno:

Za Zabranjeno pušenje ovog leta nema odmora – legendarni bend predvođen Sejom Seksonom vrele letnje dane provodi “na točkovima”, a vrele letnje noći na binama širom regiona.

Da za njih granice ne postoje najbolji dokaz je to što će sledeća dva vikenda u njihovim sjajnim. žestokim rokenrol koncertima moći da uživa publika u četiri države našeg regiona. Naime, Pušenje ovog petka nastupa u Srbiji, na “Wind Rock Festu” u Vršcu, već u subotu sviraju u Hrvatskoj, u Valpovu na “Rock’a’Raj Festu”, a sledeće nedelje videće ih i čuti prvo fanovi u Sarajevu, u BIH, gde će u četvrtak 27. jula prirediti koncert na platou ispred Skenderije, a potom u subotu 29.7. i u Sloveniji, u Ilirskoj Bistrici, na festivalu “Shod na Baču”.

Zabranjeno pušenje
Zabranjeno pušenjefoto: Vedran Tolić

- Igre bez granica su počele, očekujemo da zajedno s publikom pobedimo, i naravno, da se dobro zabavimo – kaže Sejo Sekson i najavljuje da će Zabranjeno pušenje na koncertima izvoditi dobro poznate hitove iz svoje četiri decenije duge i plodne karijere, ali i pesme sa poslednjeg dvostrukog studijskog albuma “Karamba!”, koje su već stekle kultni status među njihovim fanovima.

Izaberite svoj grad na karti regiona, i uživajte u svirci omiljenog benda.

Bonus video:

03:59

MONA PLAZA OSVAJA SRBIJU, A U NAREDNIM GODINAMA I REGION! Pogledajte zbog čega je ovaj lanac hotela postao prepoznatljiv brend

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.