PRED SAMO VENČANJE IZGUBIO MAJKU, NAKON SVEGA ŽIVOT PROMENIO IZ KORENA: Njegova priča će vas NAJEŽITI
Pevač, Foto: prentscreen/youtube/Armin Mustačević

nekad i sad

PRED SAMO VENČANJE IZGUBIO MAJKU, NAKON SVEGA ŽIVOT PROMENIO IZ KORENA: Njegova priča će vas NAJEŽITI

Publika ga je zavolela takmičenju "Operacija trijumf"

Objavljeno: 15:09h

Adnanu Babajiću, pobedniku "Operacije trijumf", svi su predviđali blistavu budućnost i veliku karijeru, stekao je veliku popularnost tokom učešća u muzičkom takmičenju, ali se on nakon pobede u takmičenju povukao iz javnosti i započeo nov život.

Dvadesetogodišnjak iz Živinica u Bosni i Hercegovini proslavio se učešćem u tada najpopularnijem takmičenju, ali je Adnan godinama kasnije odlučio da muzičku karijeru ostavi po strani.

Njega je velika tragedija zadesila samo dva dana pred venčanje sa izabranicom Lejlom, kada je njegova majka Ulfeta preminula.

- Lejla mi je u ovom teškom periodu velika podrška i da nije nje bilo, ne znam kako bih sve ovo preživeo i ostao normalan - pričao je tada pevač.

Kasnije se Adnan oženio Lejlom, sa kojom ima sina Adina. Danas živi u Čikagu, gde je osnovao porodicu, a ako je suditi po fotografijama, par je veoma srećan i živi ni malo lošim životom. Poseduje nekretninu i vozni park.

Svojevremeno se pisalo da Adnan u inostranstvu radi kao čistač bazena, te da tako zarađuje i hrani porodicu, ali istina je ipak drugačija. Na iznenađenje mnogih, Adnan je pokrenuo i svoju liniju kozmetičkih proizvoda.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.