OPREZNO! PEVAČ iz Granda OPLJAČKAN u CRNOJ GORI: Zatekao pravi SKANDAL
Aleksandar Simić, Foto: RTV PRVA PRINTSCREEN

čuvajte se

OPREZNO! PEVAČ iz Granda OPLJAČKAN u CRNOJ GORI: Zatekao pravi SKANDAL

Aleksandar Simić je opljačkan na plaži u Budvi

Objavljeno: 13:37h

Aleksandar Simić, bivši učesnik „Zvezda Granda“, otputovao je u Budvu na odmor, međutim sada se oglasio i otkrio da je na plaži opljačkan.

Aleksandar je putem Instagrama obavestio svoje pratioce da je pokraden. Kako je naveo odmarao je na plaži, a nakon jednog od izlazaka iz vode na mestu gde su mu bile stvari shvatio je da je opljačkan.

– Dođete na more u Budvu, odete do vode, kada se vratite iz vode možete da se pozdravite od telefona, para i podataka. Fuj– istakao je ljutito Aleksandar koji je ujedno i razočaran u današnje društvo.

Aleksandar Simić bivši učesnik Zvezda Granda
Aleksandar Simić bivši učesnik Zvezda Grandafoto: prentscreen/youtube/Zvezde Granda

– Ne mogu da verujem da se ovo dogodilo… Čuo sam da se dešava, ali u jednom ovako poznatom mestu koje je hvaljeno po mnogim stvarima, zaista nisam očekivao da će se meni dogoditi. Molim ljude da vode računa o svojim stvarima jer očigledno je sve otišlo u propast- apelovao je pevač.

Podsećamo, Aleksandar se nedavno prisetio i teškog perioda pre pojavljivanja u „Zvezdama Granda“.

- Iznenada sam napravio snimak i prijavio se za Zvezde Granda, tek onako. U to vreme sam bio u Beču i bio je težak period za mene. U to vreme sam radio na građevini. Nakon toga se menja moj ceo tok života. Kada se danas prisetim toga baš mi lupa srce – rekao je Aleksandar i objasnio čime se bavio u glavnom gradu Austrije.

Bonus video:

00:10

Ana Bekuta se pojavila na snimanju zvezde Granda

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.