Verovali ili ne, svi su iz iste branše: Otkrivamo čime se sve bave roditelji naših poznatih! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Petar Lazović, Damir Dervišagić

kakav deca, takvi i roditelji

Verovali ili ne, svi su iz iste branše: Otkrivamo čime se sve bave roditelji naših poznatih! (FOTO)

Većina naših estradnih ličnosti zasluge za svoju slavu duguje delimično i tome što su njihovi roditelji uspešni

Objavljeno:

U našem narodu je već uveliko poznato da kruška ne rađa jabuku, pa nas nimalo ne čudi što većina naših pevača i pevačica potiče iz uglednih porodica, takođe umetnički orijentisanih.

Na estradi je takvih primera koliko hoćete, ali mi ćemo vam nabrojiti samo one gde su deca uspela da izađu iz senke svojih roditelja i izgrade uspešne karijere zahvaljujući mukotrpnom radu i neospornom talentu.

Tako je sada svetski poznata pevačica Marija Šerifović u početku javnosti predstavljana kao ćerka folk pevačice Verice Šerifović, ali je pomoću brojnih hitova i pobede na „Evroviziji“, uspela da se izdvoji i izgradi svoje ime nezavisno od majke.

foto: Printscreen/ Instagram/ Marija Šerifović

Takođe, Marijine kolege braća Nikola i Marko Rokvić uspele su da prešišaju svog oca Marinka i svaki za sebe obezbede zavidne muzičke karijere u svetu šoubiza.

foto: Marina Lopičić

Nikolija Jovanović je isto tako uspela da na osnovu drugačijeg muzičkog pravca napravi prepoznatljivo ime i ne ostane upamćena samo kao ćerka Vesne Zmijanac.

foto: Dragan Kadić

Ali, verujemo da je najveći trud uložila Ilda Šaulić, ćerka kralja narodne muzike Šabana Šaulića, koja mora da je prošla sito i rešeto da bi uopšte iko čuo za nju, pored njenog slavnog oca.

foto: Damir Dervišagić

Međutim, postoje i "deca" za koju uopšte nismo znali da imaju poznate roditelje!

Pevačica Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC nedavno je otkrila da joj je i otac nekada bio u jednom popularnom rok bendu.

Iako je bila poznata i pre nego što je sa pevačicom Severinom snimila duet “Silikoni”, popularnost joj je porasla još više upravo sa ovom pesmom. Ali što skoro niko nije znao u o Ivani jeste da je njen otac Jovan Rašić takođe bio muzičar koji je osnovao i bio prvi pevač rok grupe “Generacija 5”. On je krajem sedamdesetih napustio bend, posvetio se stomatologiji i tako otišao u zaborav dok ga njegova ćerka nije oživela.

foto: Printscreen/Instagram/sajsimcofficial

Malo poznato javnosti je i da naširoko proslavljena Aleksandra Prijović ima majku koja se bavi pevanjem i to otkida kakav glas ima.

foto: Print Screen Youtube

Prijina majka Borka je prošle godine promovisala singl "Crno beli svet", a svi koji su čuli numeru imali su samo reči hvale, komentarišući da su geni zaista čudo.

Poslušajte pesmu Borke Mihajlović, pa procenite:

Bonus video:

ANASTASIJA OTVORILA SRCE: Cecina ćerka poslala KRATKU, ali JASNU poruku svim muškarcima!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.