NATAŠA ŠAVIJA NAKON OPERACIJE JOŠ UVEK U OTOCIMA I MODRICIMA: Ovako trenutno IZGLEDA, čeka je dug OPORAVAK
Nataša Šavija, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SNIMAK

NATAŠA ŠAVIJA NAKON OPERACIJE JOŠ UVEK U OTOCIMA I MODRICIMA: Ovako trenutno IZGLEDA, čeka je dug OPORAVAK

Operacija je trajala nekoliko sati, a hirurzi u Urgentnom centru dali su sve od sebe da Natašino lice vrate u prvobitno stanje, pre užasnih povreda

Objavljeno:

Početkom maja ove godine, Nataša Šavija, dobila je teške telesne povrede na jednoj svadbi na kojoj je bila gost, a za nasilje je zvanično osumnjičen Stefan Karić, koji je gotovo mesec dana proveo u pritvoru.

Poslednja u nizu intervencija bila je još jedan pokušaj da starleta vrati lice u normalu kako njeno oko ne bi bilo spušteno, a jagodična kost konačno popunjena.

Njoj su lekari sada uradili rekonstrukciju oka i vilice, pa su joj ugrađene pločice, ne bi li vratila izgled u stanje pre strašnih povreda koje je zadobila.

00:17

Evo kako izgleda Nataša Šavija posle operacije

Operacija je trajala nekoliko sati, a hirurzi u Urgentnom centru dali su sve od sebe da Natašino lice vrate u prvobitno stanje, pre užasnih povreda.

Procedura intervencija zove se "rekontrukcija očnog kapka" gde je bila potrebna unutrašnja fiksacija. Lekari su naišli na dijastazu tela jagodične kosti koju treba da popune sa dve mikro pločice i pripadajućim šrafovima. Pomenuti materijal u odgovarajućoj varijanti potreban je i za fiksaciju vilice.

Nataša se inače nakon nove operacije oseća dobro i stabilno, a što se tiče povreda i izgleda lica, očekivano je da će biće potebno neko vreme da se sve stabiluzuje i ponovo izgleda kao što je nekada.

Bonus video:

00:58

NAKON SAT I PO VREMENA U TUŽILAŠTU, NATAŠA ŠAVIJA STALA PRED KAMERE! Starleta šokirala: Težak prelom, čekam plastičnu operaciju!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.