POZNATA PEVAČICA KVADRAT PLATILA PAPRENO! Vračarci će ODLEPITI kad vide ko im se sve DOSELJAVA, NIJE SAMA
Pevačica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

UPALA JOJ KAŠIKA U MED

POZNATA PEVAČICA KVADRAT PLATILA PAPRENO! Vračarci će ODLEPITI kad vide ko im se sve DOSELJAVA, NIJE SAMA

Sanja je kupila stan na Vračaru, a evo sa kim će živeti.

Objavljeno:

Sanja Vučić kupila je stan od 270.000 evra na Vračaru! Luksuzna nekretnina u elitnom delu prestonice ima 90 kvadrata, a temperamentna Kruševljanka planira da se u nju useli u septembru, kada svi radovi budu gotovi.

- Sanja je za stan štedela godinama! Još dok je bila u popularnoj ženskoj grupi ostavljala je novac sa strane kako bi jednog dana sebi obezbedila krov nad glavom. Od kada se iz Kruševca preselila u Beograd ona je bila podstanar. Prijatelj joj je pomogao da kupi stan u izgradnji. Za kvadrat je izdvojila 3.000 evra, a pošto stan ima 90 kvadrata iskeširala je 270.000 evra - kaže dobro obavešteni izvor i otkriva kako izgleda pevačicina nekretnina:

- Stan ima dnevnu i dve spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom, dva kupatila i ogromnu terasu. Jednu spavaću će verovatno da pretvori u radnu sobu, u kojoj će da piše muziku. Zgrada ima portira i kamere, ali i privatan parking za stanare.

Sanja kupila stan na Vračaru
Sanja kupila stan na Vračarufoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Vučićeva je sačuvala pare i za sredivanje stana:

- Osim vrtoglave cifre koju je dala za svoj budući dom, Sanja je angažovala i arhitektu da joj pomogne oko njegovog uredenja. Poručila je i nameštaj po meri koji se uveliko radi. U svemu joj pomaže i mama, koja na terasi sadi cveće, postavlja lampe, ljuljaške... Viđam je svakog dana kako briše prozore i svojoj mezimici ispunjava sve želje - kaže izvor.

Prema njegovim rečima, pored majke, u sve je uključen i pevačicin dečko Nenad Cicmil, sa kojim Sanja trenutno živi u Novom Sadu. Kada ona ima nastup biznismen nadgleda radove.

Sanja sa dečkom
Sanja sa dečkomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Mada vodi noćni klub, Nenad svakog jutra ustaje rano i odlazi do stana kako bi proverio da li sve ide po planu. Ništa mu nije teško! Sanja bi trebalo da se useli u septembru, a dotad će živeti kod njega u Novom Sadu. Razgovaraju i o tome da Nenad pređe kod nje i da nastave zajednički život u Beogradu, ali još nisu doneli definitivnu odluku. Neko vreme će verovatno biti na relaciji Beograd Novi Sad zbog posla - završio je izvor.

Bonus video:

03:22

ZOVU JE DRAKENA, BOL JE NAJJAČA KOJU ĆE TE IKADA OSETITI! Novinarka iz Grčke otkrila sve o RIBI ZMAJ KOJA JE NAPALA NAŠE TURISTE

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.