BOGDAN DIKLIĆ JE TADA UPECAO 22 GODINE MLAĐU KOLEGINICU: Ljubav trajala do 2015. godine, cela Srbija ZNA ovu ŽENU
Bogdan, Foto: M.M./ATAImages

LJUBAVNA PRIČA

BOGDAN DIKLIĆ JE TADA UPECAO 22 GODINE MLAĐU KOLEGINICU: Ljubav trajala do 2015. godine, cela Srbija ZNA ovu ŽENU

Glumac i Dijana stali su na "ludi kamen" 2009. godine

Objavljeno: 08:04h

Iako je toliko dugo deo domaće javne scene, Diklić je oduvek uspešno čuvao svoj privatni život daleko od javnosti, ali ono što je poznato jeste da ima ćerku Sofiju, koju je dobio sa koleginicom Dijanom Marojević.

Glumac i Dijana stali su na "ludi kamen" 2009. godine, a brak je trajao do 2015. Kruna njihove ljubavi je ćerka Sofija, koja danas ima 19 godina, a u filmovima "Četvrti čovek" i "Lajanje na zvezde" bivši supružnici su delili kadrove.

Bogdan je od Dijane stariji dvadeset dve godine, a iako su oba roditelja glumci Diklić je malo nakon razvoda istakao da Sofija ne želi da krene njihovim stopama, već široko zaobilazi glumu.

Bogdan na utakmici Partizana sa ćerkom
Bogdan na utakmici Partizana sa ćerkomfoto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

- Moja ćerka Sofija je izuzetno inteligentna osoba. Zbog toga ne pokazuje nikakvu želju da glumi, niti da me nasledi u poslu. Zna ona dobro šta to znači - rekao je Bogdan Diklić, a na pitanje na koga više liči njihova ćerka, imao je spreman odgovor.

- Dosta je povukla po Dijaninoj liniji. Bogu hvala, po ženi lepotu (smeh). A po mojoj liniji, moja pokojna majka Sofija je bila jako duhovita. Naše dete Sofija je strašno duhovito dete. Nisam znao šta mi se dogodilo kad se rodila. Odmah sam je zavoleo. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, sa 47 godina sam se oženio i onda odjednom shvatite da niste centar sveta i da bezuslovno volite - pričao je tada glumac za domaće medije.

Bivša žena i naša glumica
Bivša žena i naša glumicafoto: Printscreen/instagram/pricajuzivo

Glumica Dijana Marojević rođena je 1975. godine u Nikšiću, slavu je stekla u filmu "Lajanje na zvezde", gde je Bogdan tumačio ulogu njenog profesora istorije, a zapaženu ulogu imala je i u seriji "Neki novi klinci".

Danas je profesor na Fakultetu dramskih umetnosti, a radi i u nekoliko pozorišta. Filmove više ne snima, a njen poslednji film snimljen je 2007. godine i od tada je nestala sa filmske scene.

Bonus video:

01:21

MAMA, DA LI JE TATA MRTAV? Milena otkrila šta joj je Bogdan(7) rekao nakon smrti oca Olivera Ivanovića OSTAĆETE BEZ TEKSTA

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.