VARAO JE SA KOLEGINICOM? Oglasila se PEVAČICA zbog koje je Rada izbacila Harisa iz stana! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

progovorila o porukama

VARAO JE SA KOLEGINICOM? Oglasila se PEVAČICA zbog koje je Rada izbacila Harisa iz stana! (FOTO)

Manojlovićeva je, navodno, pronašla poruke koje je pevač razmenio s njom u njegovom telefonu i odmah je odlučila da okonča emotivnu vezu
Objavljeno:

Nakon spekulacija da je Rada Manojlović izbacila svog izabranika Harisa Berkovića iz stana zato što se dopisivao sa Aleksandrom Mladenović, njihovom koleginicom, pevačica je rešila da se oglasi ovim povodom.

Podsetimo, pevačica je, kako je Kurir Stars pisao, dečka izbacila iz svog stana na Vračaru, u kojem su zajedno živeli pola godine.

Razlog za to su poruke koje je Rada pronašla u Harisovom telefonu dok se tuširao. Pevač je pokušao da sakrije od nje da se dopisuje s koleginicom iz „Granda“ Aleksandrom Mladenović, što se Manojlovićevoj uopšte nije dopalo.

foto: Printscreen/youtube

Ova saznanja potvrdio je pevačicin komšija, koji je insistirao na anonimnosti.

“Uh, to je bilo pre oko mesec dana. Rada i Haris su se baš posvađali! Ona je vikala na sav glas, a on je pokušao da je smiri. Pevačica je spomenula neku koleginicu iz „Granda“, a Haris se pravdao da nema nikakve veze s njom. U jednom trenutku mu je otvorila vrata i rekla mu da napusti stan, što je on i učinio”, ispričao je komšija, a sada se oglasila i Aleksandra lično!

foto: Stefan Jokić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.