STEKLA VELIKU SLAVU I NAPRASNO NESTALA: Evo gde danas ŽIVI i kako IZGLEDA nekadašnja zvezda regiona
Pevačica, Foto: prentscreen/youtube/Hit Records Official

svi je se sećate

STEKLA VELIKU SLAVU I NAPRASNO NESTALA: Evo gde danas ŽIVI i kako IZGLEDA nekadašnja zvezda regiona

Sve je osvojila svojim glasom i hitovima

Objavljeno: 22:35h

Pevačica koja je osvojila region svojim hitovima "Dolje na koljena", "Da znaš", "Sasvim sigurna" u jednom trenutku se povukla sa scene i tako iznenadila mnogobrojne fanove. Udala se, a onda okrenula drugom žanru.

Vesna Pisarović bila je popularna 2000. godina kada je izdala i svoj prvi album, a onda je već 2002. godine predstavljala Hrvatsku na Evroviziji. U jeku slave odlučila je da napravi pauzu u karijeri.

Ova popularna hrvatska pevačica se pre 14 godina i udala za Ozrena Pupovca, sina političara Milorada Pupovca, i sa njim se odselila u Berlin.

Godinama se nije čulo za nju, a onda je odlučila da se vrati muzici, ali sasvim drugom žanru-džezu.

- Mogu samo reći da nipošto ne žalim za ovom radikalnom odlukom skretanja prema džezu, koja čak i uprkos jednog sasvim trnovitog puta dugogodišnje pripreme, raznih žrtvovanja te svakodnevne discipline, zapravo i neprestano i neiscrpno ispunjava - rekla je jednom prilikom za "Blic" Vesna.

Iako su fanovi očekivali da će ponovo imati neki hit koji će kao nekada pevati ceo region ona se okrenula drugoj vrsti muzike, a u intervjuu za domaće medije jednom prilikom je izjavila:

- Sve je započelo pre mnogo godina kada sam se u jednom trenutku odvažila na ostvarenje nekih dugogodišnjih snova. Jer džez volim oduvek, a kako osim osnovne muzičke škole nisam imala priliku da studiram na konzervatorijumu, shvatila sam da je bilo strašno propustiti šansu za to. No, usput, iskusila sam i jedan doslovni prepobražaj: susret sa džez muzičarima me je toliko očarao da više nema povratka.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.