SVEKRVA TARE SIMOV PREKINULA ĆUTNJU: Fatalna PLAVUŠA pomenula i SNAJKINE roditelje, PAŽLJIVO ČITAJTE OVE REČI
Tara Simov sa svekrvom, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

progovorila

SVEKRVA TARE SIMOV PREKINULA ĆUTNJU: Fatalna PLAVUŠA pomenula i SNAJKINE roditelje, PAŽLJIVO ČITAJTE OVE REČI

Svekrva Tare Simov progovorila

Objavljeno:

Bivša zadrugarka Tara Simov nedavno se porodila i na svet donela sina Nikolaja.

Tarin izlazak iz porodilišta sa bebom u jednom momentu je zasenila njena svekrva, majka njenog partnera Danila Raičevića, koja je oduševila domaću javnost pre svega svojim izgledom, a potom se o njoj saznalo i više.

Marija Ilić Švabić, Tarina svekrva, ekipi "Blica" je otvorila vrata njihovog luksuznog doma u Nišu, a potom otkrila kako se Simova snašla u ulozi majke, kao i kako su je prihvatili u njihovom domu.

Tara Simov sa svekrvom
Tara Simov sa svekrvomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pre svega, ona je dala svoj komentar upravo na prašinu koja se podigla kada se ona pojavila u medijima prilikom izlaska Tare i bebe iz porodilišta.

- Prija mi, svaka žena to voli da čuje, a naročito sad kad sam postala baka. Nisam očekivala, ali mi je drago svakako - rekla je Tarina svekrva na početku.

- To je najlepši osećaj, možda i lepši kad sa rodila sopstvenu decu, ljubav prema unučetu je nešto posebno. Mogu da razdvojim svoje dete i unuče. Unuk je nešto savršeno, on je meni sada smisao života. Tara je sada kao moje dete. Mi smo se složili da bude ime Nikolaj, podržaćemo je u svemu, ona podnosi najveću žrtvu u svakom smislu - rekla je Marija, a onda je progovorila o Tari.

- Moguće je da se svekrva i snajka ovako slažu, ne odvajam je od sinova. Više joj dajem podršku njego sinovima, ja sam u svakom trenutku tu za nju. Ona je pokazala veliku zrelost, ovo je nešto posebno i to je za svaku pohvalu. Ona se snašla u ulozi majke kao da joj je to treće dete, jako je odgovorna. Njeni roditelji treba da budu ponosni kakvu ćerku imaju - rekla je ona.

Tarina svekrva Marija
Tarina svekrva Marijafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ono što je takođe zanimalo domaću javnost, jeste Marijino zanimanje. Znalo se da se lepa Tarina svekrva bavi nekom granom medicine, ali je ona sada detaljnije objasnila šta je njena struka.

- Ja sam stomatolog, specijalista oralne medicine, ja sam lekar ali u oblasti bolesti usta. Radim 27 godina, radim sada u domu zdravlja u Nišu i u privatnoj ordinaciji. Ceo dan radim, ali mi nije teško da dođem da vidim unuče i da pomognem Tari - rekla je ona i najavila da će u njihovoj porodici uskoro biti upriličeno slavlje povodom krštenja malenog Nikolaja.

Bonus video:

00:22

Evo kako je Tara Simov spremila sobu za sina

(Espreso/Alo/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.