Dragana i Sloboda Mićalović, Marko Jarić, Jelisaveta Orašanin Teodosić i druge poznate ličnosti na EXIT-u
Foto: EXIT photo team

festival

Dragana i Sloboda Mićalović, Marko Jarić, Jelisaveta Orašanin Teodosić i druge poznate ličnosti na EXIT-u

Posetioci iz 120 zemalja uživali na Exitu uz ples do jutra na nastupima velikih svetskih zvezda!

Objavljeno: 17:36h

Brojne poznate ličnosti, među kojima su Dragana i Sloboda Mićalović, Marko Jarić, Nikola Kalinić, Ida Prester i Ivan Peševski Vani, Viktor Savić Njezz, Kristina Radenković, Kristina Bekvalac, Jelisaveta Orašanin Teodosić, Aleksej Bjelogrlić, Denis Murić, Aleksandar Radojičić, Bojan Boki Perić, Pavle Mensur, Ivan Zekić, Miloš Petrović Trojpec, Radovan Vujović, Milena Radulović, Nenad Pagonis, Lena Bogdanović, Maša Kuprešanin, Bojana Janković, Matea Milosavljević, Milan Inić Yasserstain, Vanja Nenadić, Mila Mihajlović, Anja Andrejić, Nora Dominiko, Draga Jovanović i brojni drugi glumci, sportisti, muzičari, voditelji i influenseri posetili su ovogodišnje izdanje EXIT festivala! Oni su se zajedno sa više od 200.000 posetilaca, koji su za četiri dana prošli kroz kapije festivala, lansirali u EXIT Univerzum, kreirajući nezaboravne trenutke i uspomene za ceo život. Samo neke od stvari koje su na njih ostavile najveći utisak su ponovna okupljanja, druženje, plesanje do jutra i vrhunski nastupi velikih svetskih zvezda.

Popularna pevačica Ida Prester, zajedno sa svojim suprugom Ivanom Peševskim Vanijem, posetila je poslednje festivalske večeri Exitovu mts Dance Arenu!Ida Prester je na svom Instagram profilu podelila emotivan post u kojem je naglasila da njih dvoje i dalje uživaju u svim uspomenama sa Exita, kao i da su svoju 11. godišnjicu proslavili na zatvaranju festivala, uz divne Keinemusik i dodala ,,Bila nas je hrpa šarenih veterana na pozornici! Grlili smo se i plesali ko da nema sutra. Hvala svima na divnom reunionu, vidimo se opet!

Glumac i muzičar Viktor Savić Njezz se zahvalio zbog nastupa na Gorki List Glavnoj bini festivala, odao počast rap legendama Wu-Tang Clanu i napisao ,,Desilo se nešto o čemu nisam čak ni sanjao. Hvala vam braćo i sestre koji ste došli da me podržite. Hvala i vama koji niste bili tu, ali čiju podršku svih ovih godina i te kako osećam. Hvala Exitu na ukazanom poverenju”. Viktor Savić i njegov kolega i prijatelj Aleksandar Radojičić nisu krili oduševljenje legendarnim nastupom grupe The Prodigy, a Aleksandar Radojičić je podelio i galeriju fotografija i snimaka sa ovogodišnjeg izdanja uz komentar ,,Vidimo se dogodine”.

Exit
foto: EXIT photo team

Glumac Bojan Boki Perić veći deo vremena proveo je na mts Dance Areni, koja je odavno njegov drugi dom, a ovogodišnji EXIT obeležio mu je zagrljaj sa Amelie Lens.

Njegov kolega Aleksej Bjelogrlić uživao je u nastupu broja #1 svetske elektronske muzike Erica Prydza, dok su glumci Jelisaveta Orašanin Teodosić, Miloš Petrović Trojpec i Pavle Mensur podelili na svojim Instagram profilima fotografiju na kojoj zajedno uživaju u nastupu sastava Wu-Tang Clan – sudeći po njihovim osmesima na fotografijama, gotovo je sigurno da su se proveli odlično!

Glumice i sestre Sloboda i Dragana Mićalović su na svojim Instagram profilima podelile zajedničku fotografiju sa festivala, dok je TV voditeljka i glumicaKristina Radenkovićkroz video sumirala najdraže trenutke koje je sa prijateljima podelila na Tvrđavi i svima stavila do znanja ko je njen ovogodišnji favorit, uz stihove Alessove pesme ,,I Wanna Know” i napisala ,,Mnogo favorita u jednom danu, i voljeni EXIT”.Priliku da se provode uz neke od najvećih zvezda današnjice nije propustila ni harizmatična i talentovana glumica Maša Kuprešanin, ali i Lena Bogdanović, koja je postavila fotografiju sa EXIT filterom i napisala da je ,,So EXIT-ed”.

Exit
foto: EXIT photo team

Pobednica Survivora Nataša Kondić okačila je kratak video sa festivala, a najvećoj žurci ovog leta su se priključile i glumica Matea Milosavljević, TV voditeljka i model Bojana Janković, kao i modna kreatorka i stilistkinja Kristina Bekvalac, koja na storijima nije krila oduševljenje ovogodišnjim programom EXIT festivala! Influenserka i model Mila Mihajlović apsolutno je bila oduševljena nastupom svog momka Coeusa, dok je finalistkinja Survivora Anja Andrejić na svom storiju izdvojila nastup Hot Since 82 kao najbolji, a potom i okačila galeriju fotografija sa bine. Jutjuber, influenser i vlogerMilan Inić Yasserstain podelio je fotografiju sa hrvatskim muzičarem Ružnim Pačetom, uz komentar ,,Kažu da se nikada ne treba upoznati sa svojim herojima, ali nisu u pravu”.

,,Ovo su bila najlepša četiri dana u mom životu”, ,,Kakvu enerviju ima ova Tvrđava, nema nijedan prostor za festivale na ovoj zemlji”, ,,Definitivno se vraćam sledeće godine”, ,,Čitav festival je bio predivno iskustvo”, ,,Najbolji”, ,,Fenomenalno, kao i uvek”, ,,Bilo je odlično, hvala EXIT”, ,,Najbolje noći, hvala vam za sve” samo su neki od komentara koje su posetioci festivala iz više od 120 zemalja širom sveta iz kojih su ove godine dolazili, ostavljali na društvenim mrežama EXIT festivala.

Exit
foto: EXIT photo team

Naredno izdanje EXIT festivala će biti održano od 11. do 14. jula 2024. godine! Posetioci se mogu odmah prijaviti za kupovinu ulaznica po najpovoljnijim cenama, uz popunjavanje kratkog formulara na sajtu festivala.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.