EVO KAKO DANAS IZGLEDA VILA PAROVA: Dve godine nakon ukidanja rijalitija ISPLIVAO SNIMAK, da li ponovo POČINJE?
Vila Parova, Foto: Printscreen

IZNENADIĆETE SE

EVO KAKO DANAS IZGLEDA VILA PAROVA: Dve godine nakon ukidanja rijalitija ISPLIVAO SNIMAK, da li ponovo POČINJE?

Voditelj Hepi televizije otkrio detalje iz vile Parova, kuće u kojoj su do pre dve godine živeli učesnici rijalitija

Objavljeno: 12:17h

Popularni rijaliti program "Parovi" se emitovao devet sezona, a ukinut je pre dve godine, nakon odluke čelnika Hepi televizije da promene kurs.

Oni su se posvetili drugim emisijama koje su privlačile veliku pažnju publike, a izgleda se da se rijaliti ponovo vraća na velika vrata.

- Ušli smo u vilu "Parova" nakon više od dve godine, koliko je prošlo od poslednje sezone. Ovaj rijaliti ispisao je televizijsku istoriju kada je gledanost u pitanju, ali čeklnici Hepija odlučili su da program nastave bez ovog formata i nisu pogrešili, budući da Hepi ostvaruje nikad bolje rezultate gledanosti - rekao je Uroš i dodao.

1 / 5 Foto: Tik Tok / bozic.uros

- Danas vila "Parova" izgleda isto, sve pršti od luksuza. Mnogima nedostaje ovaj ambijent i rijaliti igrači u njemu. Šta mislite, da li će jednog dana ovaj rijaliti ponovo nastaviti sa emitovanjem? - rekao je Uroš i zaintrigirao publiku, a da li će to emitovanja rijalita ponovo jednog dana doći ostaje nam da vidimo.

@bozic.uros Šok! Ušli smo u vilu Parova nakon više od sve godine i evo šta smo zatekli tamo! #fyp #foryoupage #tiktok #balkan #happytv #parovi #realityshow #urosbozic ♬ Rijaliti - Đogani

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.