KARLEUŠA ZABRANJENA U HRVATSKOJ? Otkazali joj nastup, OGORČENA se oglasila i OBRATILA povodom toga
Jelena Karleuša, Foto: Instagram/karleusastar

direktno

KARLEUŠA ZABRANJENA U HRVATSKOJ? Otkazali joj nastup, OGORČENA se oglasila i OBRATILA povodom toga

Otkazali joj nastup, a ona tvrdi da ovo razlog

Objavljeno: 22:25h

Pevačica Jelena Karleuša trebalo je da nastupa u Hrvatskoj, na ostrvu Barbarinac, ali su nadležne vlasti otkazale koncert.

Jelena Karleuša najavljivala je danima svoj nastup za publiku u Hrvatskoj, a sada se oglasila putem društvenih mreža, gde je obavestila fanove da je njen koncert otkazan.

- Sa žaljenjem obaveštavam sve moje fanove u Hrvatskoj da je moj koncert planiran za sutra na ostrvu Barbarinac – otkazan od strane vlasti u Hrvatskoj. Razlog je šokantan i sramotan - zato što dolazim iz Srbije - napisala je Karleuša na svom Instagram profilu, pa je nastavila:

Jeleni Karleuši otkaazali nastup
Jeleni Karleuši otkaazali nastupfoto: Instagram printscreen/karleusastar

-Iskreno, ovakve stvari u 21. veku?! Primitivizam. Rasizam, šovinizam, fašizam, kretenizam, idiotizam. Pozdrav za sve moje fanove u Hrvatskoj koji su masovno kupili karte uz poruku – širite mir, ljubav, toleranciju i ne dozvolite mržnji da truje zajedničku budućnost svih nas dobrih ljudi! Neka nas muzika spaja! Volim vas! JK.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se u Hrvatskoj traži zabrana koncerata i nastupa srpskih pevača. Nedavno je afera tresla region kada je gradnonačelnik Pule zabranio koncert Ane Bekute i Dragana Kojića Kebe.

Bonus video:

00:37

Jelena Karleuša

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.