SRBIJA KREĆE U OSVAJANJE PARIZA! Naša najlepša manekenka i najbolji frizer zajedno u paketu će POKIDATI!
Foto: Printscreen Instagram

bRAVO!

SRBIJA KREĆE U OSVAJANJE PARIZA! Naša najlepša manekenka i najbolji frizer zajedno u paketu će POKIDATI!

Najbolji beogradski frizer Predrag Peđa Božić krenuo je u pohod na svetsku frizersku scenu
Objavljeno: 17:10h

Peđa će 17.i 18. septembra otputovati u Pariz, kao član reprezentacije Srbije na svetskom takmičenju frizera. Božić u grad svetlosti ide sa svojom muzom, manekenkom Sunčicom Travicom, koja će izneti njegove kreacije od kose na najbolji mogući način.

- Na prvom nezvaničnom svetskom takmičenju sam bio davne 2004.godine. Tada sam osvojio peto mesto, i utisci su fenomenalni. Sada idem kao deo reprezentacije, i trudiću se da svoju zemlju predstavim na najlepši mogući način, a moja prijateljica Sunčica će mi pomoći u tome - kaže frizer.

foto: Printscreen Instagram

U grad svetlosti, Božić odlazi nekoliko dana pre takmičenja kako bi se pripremio, a do tada razmišlja o kreacijama i razvija ideje o kojima ne želi da govori:

foto: Printscreen Instagram

- Ne smem ništa da otkrivam, ali verujte mi da spremam ludilo! Sada osmišljavam kako ću izvesti sve što sam zamislio, a imam dovoljno vremena za to. Celo proleće i leto ću provesti radno, tako da nisam siguran koliko će biti vremena za odmor, posebno sada kada sam pozvan na ovo prestižno takmičenje - iskren je Peđa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.