NEZABORAVNI VIKEND UZ OMILJENE PEVAČE! Gledajte Jedna pesma, jedna želja u nedelju u 20 časova na Kurir televiziji
Jedna pesma, jedna želja, Foto: Kurir

kurir tv

NEZABORAVNI VIKEND UZ OMILJENE PEVAČE! Gledajte Jedna pesma, jedna želja u nedelju u 20 časova na Kurir televiziji

Za sve one koji nisu u prilici da pogledaju u ovom terminu emisija će se emitovati i u subotu, 22. jula u 20 časova.

Objavljeno: 12:03h

U godini kada brend Kurir slavi 20 godina i čuvena emisija “Jedna pesma, jedna želja” obeležava svoj 20. rođendan.

Popularni serijal narodne muzike “Jedna pesma, jedna želja” počinje sa emitovanjem od 16. jula na Kurir televiziji. Omiljeni pevači naše publike biće tu svake nedelje od 20 časova da učine vikend nezaboravnim!

Šarmatni Jelena Kovačević i Višeslav Ranković Petković, u stilu voditeljskih parova velikih italijanskih televizijskih šou-programa, poželeće gledaocima dobro veče sa gradskih trgova širom Srbije. Kao i do sada, popularne narodne pesme pevaće zvezde narodne muzike, a sve u pratnji Vlade Rajovića i njegovog orkestra “Oskar”.

Jedna pesma jedna želja
foto: Kurir

Već tokom prve koncertne emisije “Jedna pesma jedna želja”, sa Trga kulture u Vrnjačkoj Banji, publika će gledati i slušati kraljicu narodne muzike Snežanu Đurišić, sjajnu Ildu Šaulić, kao i izvođače Srećka Krečara i mladog Nemanju Đurđević. Očekivano, ovi pevači, kao i njihov repertoar, privukli su ne samo građane Vrnjačke Banje, već i brojne posetioce ovog turističkog centra Srbije.

Uprkos lošem vremenu, već uz prve taktove počele su ovacije publike, a bilo je i onih koji nisu odoleli da zaigraju kolo. Gledaoci Kurir televizije zasigurno će moći da osete tu energiju uživajući uz brojne hitove narodne muzike.

Specijalno za gledaoce Kurir televizije, popularni pevači će pevati svoje vanvremenske hitove, zato ne propustite fenomenalnu zabavu pred malim ekranima, okupite svoje najmilije i zapevajte! To garantuje i Erna Perić, urednica emisije "Jedna pesma, jedna želja" od njenog osnivanja.

Gledajte "Jedna pesma, jedna želja" u nedelju u 20 časova samo na Kurir televiziji! Za sve one koji nisu u prilici da pogledaju u ovom terminu emisija će se emitovati i u subotu, 22. jula u 20 časova.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Esperso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.