PROFESORI OTKRIVAJU TAJNE POZNATIH: JK očima nisu mogli da vide, Milica je izostajala sa časova, a Seka... (FOTO)
Foto: Filip Plavčić, Printscreen/Instagram

raskrinkali ih sve!

PROFESORI OTKRIVAJU TAJNE POZNATIH: JK očima nisu mogli da vide, Milica je izostajala sa časova, a Seka... (FOTO)

Poznate face svoje privatni život obično ljubomorno skrivaju od javnosti, a škakljive imtimne detalje iz svoje mladosti ne bi odali ni po koju cenu. Ali zato ima ko hoće!
Objavljeno: 22:17h

Malo toga je poznato o mladosti i ranim radovima naših poznatih estradnih faca, jer neki od njih se baš i ne ponose svojim mladalačkim dostignućima.

Na estradi ima dosta nekadašnjih loših đaka, pobegulja, skandal majstora i deca antihrista, ali da ne grešimo dušu, neki naši estradnjaci bili su fini čak i u mlađim danima.

Pretpostavljate da to nije bio slučaj sa Jelenom Karleušom koja je jedna od najkontroverznijih pevačica na domaćoj estradnoj sceni.

Jelena je još kao dete bila vrlo nestašna, a posle osnovne škole, upisala je Zemunsku gimnaziju i pohađala muzičku školu i bila član hora.

Kako je pre nekoliko dana preneo tabloid "Stars" profesori nemaju lepo mišljenje o Jeleni Karleuši, a jedan od njih je otkrio da se nerado seća perioda kada je Jelena pohađala školu.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Ništa lepo nećete moći da čujete o njoj. Ja sam joj bio profesor i moram iskreno da kažem da se nerado sećam tog perioda. Bila je nemoguća i najgora u odeljenju što se ponašanja tiče. Zamislite dete od 15 godina koje neprestano priča dok profesor drži čas, a kada je opomenete ona još krene da se buni. Pa onda ustane i skače i jaše po klupama, pa se ostala deca pobune i krenu da divljaju sa njom. Kada se ispisala iz gimnazije svi smo bili presrećni, laknulo nam je - otkrio je Karleušin profesor za "Stars".

S druge strane, pevačica Milica Pavlović nedavno je gostovala u emisiji "150 minuta" na televiziji Prva i tom prilikom otvoreno i iskreno pričala o svom odrastanju u selu Bunibrod kod Leskovca.

foto: Printskrin: TV Pink

Pavlovićeva je priznala da je oduvek bila sigurna u to da će jednog dana ostvariti svoje snove, te da je bila veoma uporna u svemu što želela, a ekipa emisije je posetila Leskovac i njenu srednju muzičku školu, gde su razgovarali sa njenom razrednom Draganom Živković.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.