NA JELENI ĐOKOVIĆ PRAVO BOGATSTVO, ZA OVE STVARI NIJE ŠTEDELA: O ovome većina samo SANJA
Foto: John Walton / PA Images / Profimedia

stil

NA JELENI ĐOKOVIĆ PRAVO BOGATSTVO, ZA OVE STVARI NIJE ŠTEDELA: O ovome većina samo SANJA

Supruga Novaka Đokovića poznata je kao dama sa puno ukusa

Objavljeno:

Suprugu tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković privlači veliku pažnju javnosti gde god da se pojavi, pa tako i su i na njegovim mečevima sve oči uprte u nju.

Jelena svojim elegantnim i svedenim stajlinzima često ostavi sve bez komentara, a o njenim odevnim komadima dugo se priča i piše.

Ovih dana svetski mediji bruje o odevnim kombinacijama Noletove partnerke na Vimbldonu, a prema zapažanjima brojnih ljudi, Jelena se mnogo više posvetila svom izgledu. Ona je ovog puta odabrala jarke boje, što do sada i nije bio slučaj, već je nosila nežnije i neutralne tonove.

Đokovićka nikada na licu nije imala kilograme šminke i zagovara prirodan izgled, u poslednje vreme se neretko pojavljuje sa blistavim, a diskretnim mejkapom. Iako je njen stil evoluirao tokom godina, od nekih stvari nikad ne odustaje. Farmerke, lagane košulje i patike podrazumevaju se kao Jelenin svakodnevni izbor, a tu je i druga modna krajnost - ekskluzivnija.

Ipak, jasno je da za svoju garderobu i aksesoar izdvoji po nekoliko hiljada evra. Jedna od najskupljih komada koji poseduje, a da je zapala za oko javnost, jeste sat "Audemars Piguet Royal Oak Offshore", čija je cena neverovatnih 47.000 evra.

Ovaj ženski model iz Offshore serije ima gumeni beli kaiš i bele detalje kao što su hrono-pušeri, krunica, okvir bezela sa 32 dijamanta.

No, ono što privlači najviše pažnje je nakit na njenim ušima, a čini se da na to Jelena daje najviše novca. Jedne od najskupljih koje je nosila blie su naušnice prestižnogh brenda “Van Cleef & Arpels”. Cena ovog modela iz “Alhambra” kolekcije ide nekoliko hiljada dolara.

Tokom prethodnih dana na Vimblodnu stil Jelene Đoković je postao jedna od glavnih tema, a svi su željno iščekuju u kakvom izdanju će se pojaviti na svakom Novakovom meču.

Modnim znalcima nije promaklo da je, iako na prvi pogled deluju kao potpuno jednostavne i svedene modne kombinacije, zapravo koštaju pravo bogatstvo. Samo "Dior" torbica je 6.500 evra, a kada bismo sabrali vrednosti svih njenih autfita u samo nekoliko dana, od cifre bi nam se verovatno zavrtelo u glavi.

Nešto "povoljnije" su bile Valentino pantalone od 1.600 evra, dok je beli kardigan, koji su brojne dame poželela da imaju, delo srpske dizajnere i za njega je izdvojila "samo" 1.050 evra.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.