O USKOM STRUKU I JAKOJ POZADNI ZANOSNE PLAVUŠE MNOGI MAŠTAJU: Evo šta treba da radite da biste bili takva BOMBA
Tea Tairović, Foto: Kurir TV

zanimljivo

O USKOM STRUKU I JAKOJ POZADNI ZANOSNE PLAVUŠE MNOGI MAŠTAJU: Evo šta treba da radite da biste bili takva BOMBA

Tairovićeva je otkrila šta se nalazi na njenom jelovniku, ali je istakla i to da redovno trenira

Objavljeno:

Tea Tairović jedna je od najzgodnijih i najatraktivnijih pevačica na našim prostorima, a na njene zanosne obline malo ko ostaje ravnodušan.

Ona je govorila kako održava vitku figuru, šta se nalazi na njenom jelovniku, a dala je i koristan savet svima.

- Nije u pitanju nikakva dijeta, već stres i ljubavni problemi! Kada imam ljubavne probleme, ne mogu da jedem, pa se to odmah odrazi na figuru, a tu je bio i stres oko koncerta u Beogradu. Htela sam da sve ispadne baš kako treba, zato sam se i psihički i fizički pripremala. Nisam stizala da jedem i da imam normalne obroke. Sada se vraćam u normalu - rekla je Tea i dodala da svaki dan vežba u teretanu.

- Pričaju sve i svašta, pa i da imam veštačku zadnjicu, a ne znaju da radim po hiljadu čučnjeva dnevno! Kada je nešto veštački, to se vidi iz aviona. Ako neko ima tanke noge i veliku, podignutu guzu, znajte da nije prirodna. Kod mene se vidi da imam jake butine, a to je sve od vežbanja. Radim i trbušnjake, zato imam mišiće na stomaku. Ceo život sam nešto trenirala, a to telo ne zaboravlja, pa ako se nekad malo opustim, vrlo brzo se vratim u formu. U mojoj porodici svi su zgodni, pa je valjda normalno da i ja lepo izgledam, ali "vadi me" visina. Zato mogu dosta da pojedem, a da se to ne primeti kao kod drugih.

- Pijem ceđeni miks, jedem kuvanu hranu i dosta voća i povrća. Imam sreću da mi organizam ne traži nezdrave grickalice. Uzmem malo badema ili neku proteinsku čokoladicu i to je sve - završava ona.

Doručak: Integralni sendvič

Ručak: Piletina i grilovano povrće

Večera: Salata sa tunjevinom

Trik savet: Svaki dan vežbajte i nemojte da tražite izgovore. Ako nemate vremena za teretanu, vežbajte kod kuće.

Bonus video:

01:04

Tea Tairović zapalila Tašmajdan

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.