VRELI KADROVI LUKASOVE BIVŠE! Božana se skinula u BIKINI, nakon ovih KADROVA vam neće BITI DOBRO
Božana Vujinović,, Foto: Instagram

bomba

VRELI KADROVI LUKASOVE BIVŠE! Božana se skinula u BIKINI, nakon ovih KADROVA vam neće BITI DOBRO

Božana Vujinović pokazala telo u bikiniju

Objavljeno:

Bivša devojka Ace Lukasa, starleta iz Banjaluke, Božana Vujinović, koja se slikala za muške časopise, ali bila i u centru nekoliko skandala, napravila je haos na društvenim mrežama kadrovima na kojima je skroz gola! Nedavno je otputovala na odmor odakle je objavila nekoliko izazovnih kadrova u najmanjem bikiniju, a onda je i njega skinula.

Nakon fotografije na kojoj je pokazala gola leđa, Božana je objavila i snimak na kom je k'o od majke rođena. Starleta je izlazila iz bazena, a kamera je snimala otpozadi.

Na sebi je imala samo sat, dok se gola zadnjica našla u prvom planu! "Ja sa dam ovako zgodna nosila bih samo štikle i ništa više", glasio je jedna od komentara njenih vernih fanova, na koji je Božana poručila - "Nije da ne radim to", a onda objavila "vruće" kadrove.

1 / 4 Foto: Printscreen: Instagram/bozanstvena

Božana se nedavno se našla u centru pažnje domaćih medija zbog prepiske sa fudbalerom Ognjenom Vranješem koju je objavila na svom Instagram storiju, au prepisci je sve prštalo od psovki. Starleta je hapšena zajedno sa starletom Mimi Oro u akciji suzbijanja elitne prostitucije. Tada je njeno ime, zajedno sa još nekoliko njih, navodno pronadeno u dokumentaciji najpoznatijeg estradnog makroa.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.