DEVOJKE SU LUDE ZA NJIM, A ON ZA MALOM DŽEHVOM: Evo gde je danas i šta radi Anđelo Ranković
Anđelo Ranković, Foto: Nemanja Nikolić

iznenadićete se

DEVOJKE SU LUDE ZA NJIM, A ON ZA MALOM DŽEHVOM: Evo gde je danas i šta radi Anđelo Ranković

Bivši rijaliti učesnik Anđelo Ranković je vlasnik jednog bara u centru grada

Objavljeno: 23:26h

Bivši rijaliti učesnik Anđelo Ranković, koji je javnosti ostao upamćen po emotivnoj vezi sa pevačicom Teodorom Džehverović, potpuno se povukao iz javnosti i započeo privatan biznis.

Anđelo je za vreme učešća u "Zadruzi" često bio glavna tema u medijima, ali danas se, kako kaže, nikada ne bi vratio u rijaliti, a od privatnog biznisa koji je pokrenuo ima sasvim dobru zaradu.

- Vlasnik sam jednog bara u centru grada, zadovoljan sam jako, moji poslovni partneri i ja smo doneli odluku da renoviramo lokal i spremamo ga za novu sezonu za koju verujemo da će biti najbolja do sada od kada taj lokal radi - kazao je Ranković za "24sedam", pa se dotakao i svog emotivnog života:

- Kako je to lepo. Leto je, ko je još u ozbiljnoj vezi leti. Šalu na stranu, slobodan sam, volim kada sam slobodan, kažu nikad se nećeš smiriti, nikada se nećeš oženiti, a ja znam da hoću kada dođe prava.

Iako Rakovića i dalje pamte po vezi sa Teodorom Džehverović, bivši maneken ističe da nakon kraja njihove ljubavne priče nije stupio u kontakt sa njom, kao i da više ne gaji emocije prema njoj.

- Od trenutka prekida naše veze nikada se nismo videli ni čuli. Tako i treba da ostane. Dugo smo bili zajedno, prošli svašta, previše se umorili od svega i oboje shvatili u nekom trenutku da je najbolje da svako krene dalje svojim putem, nije to više bilo to. Ne gajim nikakve emocije, sada je već prošlo mnogo od našeg raskida. Ambiciozna devojka, koja je ispunila sve što je zacrtala - bio je iskren Anđelo, pa priznao da se kaje zbog emotivne veze sa Sandrom Rešić.

- Nisam ni sa njom u kontaktu, da mogu da vratim vreme ne bih nikada stupio u vezu sa njom, bilo nam je lepo kada smo se družili i trebalo je na tome da ostane, to što sam bio iskren i nisam želeo da je zavlačim posle izlaska iz rijalitija mi je donelo više pritiska nego ikada, takođe sam ćutao mnogo i trpeo sve što mi se serviralo.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.