NEOČEKIVANI POTEZ ANE NIKOLIĆ NAKON SKANDALA! Pevačica se SELI iz Beograda, otkriveno GDE ĆE ŽIVETI
Ana Nikolić, Foto: Milan Maricic/ATAImages

VREME ZA OZBILJNE PROMENE

NEOČEKIVANI POTEZ ANE NIKOLIĆ NAKON SKANDALA! Pevačica se SELI iz Beograda, otkriveno GDE ĆE ŽIVETI

Ana Nikolić je odlučila da se preseli iz Beograda

Objavljeno:

Ana Nikolić nakon svih skandala koji su joj se dogodili poslednjih desetak dana ima želju da promeni život iz korena. To za Kurir tvrdi njen blizak prijatelj dobro upoznat s kompletnom situacijom. On je insistirao na anonimnosti, ali otkriva detalje iz pevačicinog privatnog života na kojima radi nakon što je objavljen snimak gde se mogu videti rane na njenom licu, a potom i zbog prekida saradnje s direktorom Hajp produkcije Sašom Mirkovićem.

Prema rečima bliskog prijatelja, Ana je u potrazi za stručnjakom koji će joj pomoći da izleči svoju kožu, a u planu joj je i selidba u rodnu Donju Mutnicu.

- Nije Ana tek tako otišla u jeku afere u svoj rodni kraj koji obožava. Svesna je i sama da ima problem i da zbog sebe i deteta to mora da prevaziđe. U selu ima porodični dom koji želi da renovira i prilagodi ga svojim i ćerkinim potrebama. Ona želi tamo da živi neko vreme, jer veruje da baš tamo može da se oporavi i fizički i psihički. U Beograd će dolaziti samo po potrebi. Ana je trenutno u potrazi za stručnjakom koji će njen zdravstveni problem da reši na adekvatan način. Ne želi da rizikuje, već hoće da se prepusti dermatologu kojem će verovati, a koji će joj garantovati izlečenje, te će lekar biti razlog zbog kojeg će dolaziti u Beograd - kaže on i nastavlja:

Ana Nikolić se seli iz Beograda
Ana Nikolić se seli iz Beogradafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Problem koji ima traje mesecima unazad. Ona je mazala kreme koje joj nisu uopšte pomogle. Slušala je pogrešne ljude i sada je definitivno odlučila da sebi pomogne na pravi način - završava naš sagovornik blizak pevačici.

Nikolićeva je nedavno izašla pred medije i objasnila situaciju iz svog ugla: - Predaja nije opcija! Odlično sam, što? Slala sam vam kafe da se osvežite. Nisam ni znala kakvu podršku imam od ljudi. Kad ti bg oduzme nešto... Da, delujem kao jaka žena, ali zapravo ume da bude i teško i naporno. Uvek sam dobro. Nemam prava da ne budem dobro. Takav je posao, tako je, prosto. Nikad nisam čitala komentare, da ih čitam, završila bih u "Lazi", gde ću svakako završiti, ima vremena. Moram da radim sada - rekla je Ana.

Bonus video:

00:10

Evo kako izgleda Ana Nikolić posle skandala, sva se utegla

(Espreso/Kurir/Lj.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.