IGOR SREĆAN ŠTO POSTAJE TATA: Popio sam tablete za smirenje i konjak! (FOTO)
Foto: Marina Lopicic

morao da se smiri

IGOR SREĆAN ŠTO POSTAJE TATA: Popio sam tablete za smirenje i konjak! (FOTO)

Severinin muž slavi otkad mu je pevačica rekla da je trudna. Severina i Igor priželjkuju ćerku, a deda Keba navija da mu snajka podari blizance.
Objavljeno: 16:25h

Igor je popio tablete za smirenje i konjak kada je saznao da mu je supruga Severina trudna! Sin Dragana Kojića Kebe danima slavi što će postati tata prvi put.

- Tablete za smirenje idu mi uz „Hennessy“ - napisao je Igor na Instagramu, što je zapravo stih Severinine nove pesme „Otrove“. Interesantno je da Igor na društvenim mrežama ima skoro 40.000 pratilaca, ali da on prati samo jednu osobu - Severinu!

foto: Instagram/severina

Kebina snajka duže vreme je pokušavala da ostane u drugom stanju, sad joj je to konačno i uspelo, a srećni par priželjkuje ćerku. Seve iz veze s Milanom Popovićem ima petogodišnjeg sina.

Keba je nedavno izjavio da ne može da dočeka trenutak kad će mu snajka roditi unuče.

- Pa to se ne može sakriti. Kada bude bilo, slavićemo, znaćete... Nek smo živi i zdravi, biće svega. Takva radost se ne može sakriti, niti bih želeo da najlepšu vest krijem. Jedva čekam da dobijem unuče! - rekao je folker, a na pitanje da li bi voleo dečaka ili devojčicu, odgovorio je:

foto: Printscreen/Instagram/igorkojic

- Neopredeljen sam. Najbolje i jedno i drugo!

Znači, priželjkujete blizance?

- To bi bila prava stvar! - rekao je pevač.

Severina bi volela da dobije naslednicu i da joj da neobično ime.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.