MUZIKA I NAJLEPŠE EMOTIVNE PESME U EMISIJI "DIVAN SHOW"! Kraljevi narodnih veselja podigli atmosferu do usijanja
DIVAN SHOW, Foto: Kurir

ne propustite

MUZIKA I NAJLEPŠE EMOTIVNE PESME U EMISIJI "DIVAN SHOW"! Kraljevi narodnih veselja podigli atmosferu do usijanja

„dIvan show“ iz nedelje u nedelju pomera granice kada je dobra zabava u pitanju, pa je tako i ove subote autor i voditelj emisije Ivan Gajić za svoje gledaoce priremio sjajan provod.

Objavljeno:

On je ovog puta ugostio sjajne muzičare i pevače koji važe za jedne od najjačih u svom poslu, trostruku pobednicu emisije „Nikad nije kasno“ Bojanu Barjaktarević i Bađija, dok ih je na harmonici pratio popularni harmonikaš i šef orkestra Endži Mavrić.

Tokom dvočasovnog šoua smenjivale su se lepe pesme, ali i razgovor o dugogodišnjim karijerama muzičara. Tako su Bojana, Endži i Bađi ispričali neke do sada nepoznate i zanimljive priče sa nastupa, sa Gajićem su se dotakli i toliko puta spominjanog bakšiša, zapravo šta je istina o njemu, a domaćin emisije ih je izazvao da današnje pesme, koje izvode reperi otpevaju u svom maniru.

Maša Kostić je ovaj put u svojoj rubrici Gajića odvela u muzički studio kod Suzane Branković, koja mu je pomogla da propeva. Kako je to zvučalo, i da li ima nade da domaćina emisije „dIvan show“ vidimo i kao pevača, prosudite sami.

00:32

Muzika uživo i najlepše emotivne pesme u emisiji divan show!

Sjajna zabava vas očekuje i danas od 15 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.