CELA SRBIJA BRUJI O TEODORI BJELICI: Isplivale informacija iz BIOGRAFIJE, majka USPEŠNA SRPKINJA a otac MISTERIJA
Teodora, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

opa bato!

CELA SRBIJA BRUJI O TEODORI BJELICI: Isplivale informacija iz BIOGRAFIJE, majka USPEŠNA SRPKINJA a otac MISTERIJA

Otkrivena biografija glumice Teodore Bjelice, a njen otac je zauvek misterija.

Objavljeno:

Nakon nekoliko meseci ljubavi, Igor Kojić i Teodora Bjelica odlučili su da stave tačku na svoju vezu i tako sve ostavili u šoku budući da ništa nije slutilo na kraj.

- Igor i Teodora su raskinuli pre nekoliko nedelja. Inicijator je bila Teodora, koja je shvatila da bivši Severinin muž nikako nije za nju. To su joj rekle i sve prijateljice, ali ona je bila baš zaljubljena u njega. Ipak, s vremenom su počele nesuglasice, te je ona shvatila da Igor ne želi ozbiljnu vezu i da nije za nju. To je sve počelo da je guši. Sela je s njim i objasnila mu da je najbolje da zasad naprave pauzu. Igoru nije bilo pravo, ali složio se s njenom odlukom. Nije dugo patio, već neko vreme izlazi s društvom. Baš se opustio, tako da nikog ne treba da iznenadi ako uskoro bude našao novu devojku - rekao je izvor "Kurira".

O lepoj Teodori se ne zna previše, osim da je glumica i ćerka poznate glumice Gordane Bjelice. Gordana se povukla iz sveta glume nakon 2000-ih, a ponovo se oprobala na malim ekranima u seriji „Seljaci". Međutim, od glume kao da je odustala, a ono što je zanimljivo je i da je dalje prelepa žena.

Teodora sa mamom Gordanom
Teodora sa mamom Gordanomfoto: Damir Dervišagić

Glumica u javnosti o ocu svoje ćerke nije govorila, te je Teodorin otac ostao misterija do dan danas.

- Posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju. Odluka da rodim dete bila je samo moja. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on - izjavila je glumica svojevremeno za „Hello".

Teodorin otac ostao misterija do dan danas.
Teodorin otac ostao misterija do dan danas.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Međutim, o Teodori se najviše pisalo baš kada je otkrivena veza nje i Kojića, ali i nakon njene erotske scene u filmu "Južni vetar".

Atraktivna brineta odigrala je ulogu u "Južnom vetru", a o njenoj intimi i razmeni nežnosti sa atraktivnim glumcem Miodragom Radonjićem poznatijem kao Baća se danima pisalo.

O Teodori se najviše pisalo baš kada je otkrivena veza nje i Kojića
O Teodori se najviše pisalo baš kada je otkrivena veza nje i Kojićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Te vrele scene su se gledale i komentarisale danima.

Ona je nedavno otkrila i da je bila žrtva vršnjačkog nasilja.

- Zove me drugarica i kaže kako njena ćerka ima problem sa društvom i hoće samo sa mnom da priča. Objasnila mi je drugarica o čemu se radi. Devojčice je odbacuju, izopštavaju je iz igara i ogovaraju. Nešto što sam i sama osetila na svojoj koži kroz odrastanje, a neretko i dan danas. Čim se dete izdvaja po nekom kvalitetu koji druga deca nemaju u sebi, kreće vršnjačko maltretiranje - napisala je Bjelica pa nastaivla:

- Kako da objasnim maloj devojčici da svet nije sačinjen od ljubavi, da nisu svi dobronamerni, i da ne očekuje da njena dobrota bude uzvraćena, a ipak da ne izgubi tu čistotu duše i sjaj koji nosi u sebi. Jedno od najvećih životnih iskušenja je ostati čiste duše pune ljubavi čak i kad je svet oko tebe rđav.

Bonus video:

00:52

ISIDORA BJELICA I JA SMO IMALE POSEBNU ENERGIJU! Zorana Pavić o prijateljstvu sa spisateljicom, otkrila u čemu su se PREPOZNALE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.