DANIJELA DIMITROVSKA U NIKAD SMELIJEM IZDANJU, EVO ZBOG ČEGA SRBIJA BRUJI O NJOJ: Prizor koji ODUZIMA DAH, BOMBA
Danijela Dimitrovska, Foto: Marija Mladjen/ATAImages

prelepa

DANIJELA DIMITROVSKA U NIKAD SMELIJEM IZDANJU, EVO ZBOG ČEGA SRBIJA BRUJI O NJOJ: Prizor koji ODUZIMA DAH, BOMBA

Objavljeno: 22:22h

Srpski top model, Danijela Dimitrovska, pojavila se na otvaranju trećeg Banja Luka Festa.

Njen glamurozni outfit, jedinstveni izgled i prirodna lepota oduševili su publiku koja je pratila crveni tepih, ali i medije. Ovo je ujedno bilo i njeno prvo javno pojavljivanje sa novim partnerom, sa kojim je nedavno ozvaničila vezu.

Danijela nosila izazovnu belu, svilenu haljinu, a na Banja Luka Fest je došla kako bi uživala u koncertu jedine srpske pobednice na Evroviziji, pop zvezde Marije Šerifović, koju, kako je istakla, obožava.

- Obožavam sve Marijine pesme, jedva čekam da je čujem. Najviše volim crvene tepihe na našim prostorima, potpuno je drugačije, volim kad se tako nešto organizuje u regionu, tada sam jako ponosna - rekla je Danijela, kojoj je pratnja na ovom događaju bio njen novi partner, Jevrem.

Manekenka je medijima otkrila zašto se njen dečko ne pojavljuje u javnosti.

- Tu je jača polovina, došao je večeras sa mnom. On nije deo javnog života, tako da poštujem njegovu odluku da tako i ostane - rekla je kroz osmeh Danijela.

Inače, tokom svoje modne karijere Danijela Dimitrovska radila je za Christiana Lacroixa, Roberta Cavallija, Veru Wang, Louise Vuittona i mnoge druge svetske brendove, a kao Viktorijin anđeo stala je rame uz rame sa velikim imenima kao što su Adrijana Lima i Alesandra Ambrosio.

Bonus video:

01:44

Danijela Dimitrovska progovorila o ljubavnom životu

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.